FUTBOL

El PSG, rival del Barça a la Champions femenina després de destronar el Lió

  • Les parisenques s’emporten els quarts francesos davant les campiones de les cinc últimes edicions

El PSG, rival del Barça a la Champions femenina després de destronar el Lió
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El París Saint Germain ha posat fi al regnat de l’Olympique de Lió, que havia conquerit les últimes cinc Champions femenines, i serà el rival del Barça a la semifinals. Les parisenques es van emportar el duel a la francesa després d’imposar-se 1-2 a la tornada de quarts.

Notícies relacionades

L’eliminatòria s’havia postergat per les baixes provocades per la Covid en les vigents campiones, que portaven un 0-1 de renda de l’anada i es van avançar ben aviat gràcies a Catarina Macario (m.4). Però el PSG, líder de la lliga francesa, no es va posar nerviós i va tombar el marcador amb dos gols de Grace Geyoro (m. 25) i de Wendy Renard en pròpia porta (m.61).

S’acaba així una ratxa de 31 partits sense perdre de les grans dominadores del futbol femení en l’últim lustre i que hauran de cedir el seu ceptre. El Barça, que ja va disputar la final fa dos anys davant el Lió, aspira a lluitar per la corona vacant el 16 de maig al Gamla Ullevi de Göteborg. Per a això les jugadores de Lluís Cortés s’hauran de desfer primer del PSG, amb l’anada a la capital francesa. Bayern de Munic i Chelsea pugnaran per l’altre bitllet a Suècia. Aquest dilluns es decidiran les dates i horaris definitius d’unes eliminatòries que es disputaran el 24/25 l’abril i 1/2 de maig.

Temes:

Champions Barça