CIMERA SOBRE EL FUTUR

Laporta es reuneix amb Koeman

  • El president dina amb el tècnic per analitzar la planificació esportiva del club

  • És la primera gran cita entre els dos responsables després de la presa de possessió

  • El dirigent, després de rebre el primer informe econòmic, prepara una oferta per presentar a Messi

Laporta es reuneix amb Koeman
1
Es llegeix en minuts

Ja havien tingut una primera, però breu, presa de contacte a París coincidint al vol de tornada a Barcelona després que el Barça fos eliminat a la Champions. Però la primera cita seriosa, amb temps per analitzar el futur immediat del club, entre Joan Laporta, el nou president, i Ronald Koeman, el tècnic, ha estat aquest migdia, segons ha informat el programa ‘Tot Costa’ de Catalunya Ràdio.

Ha sigut un dinar de feina per definir les línies mestres dels pròxims moviments que prendrà la directiva. Laporta ja va expressar la seva confiança en l’entrenador, fitxat per Bartomeu després del 2-8 de Lisboa, a qui va donar un contracte per dues temporades. Koeman, a punt de completar la seva primera campanya, està convençut que podrà esgotar aquesta relació fins al 2022.

Notícies relacionades

Han abordat la planificació esportiva, en què el tècnic ha assumit les dificultats econòmiques que viu el club, que, a més, està supeditat al futur de Messi. Laporta, segons ha revelat Esport 3, ja ha contactat amb l’entorn de l’estrella argentina per demanar-li temps amb l’objectiu de preparar una oferta convincent, tenint en compte la delicada situació del Barça.

Messi ja va dir que esperaria a final de temporada per decidir si manté la voluntat expressada l’estiu passat d’abandonar el Camp Nou, com va documentar en aquell burofax que li va enviar a Bartomeu, o canvia d’opinió i es queda al Barça.