3-0, A L’ANADA

El Barça, a segellar el pas a les semifinals de la Champions femenina

Les blaugrana buscaran aquest dimecres contra el Manchester City la quarta classificació de les últimes cinc temporades

El Barça, a segellar el pas a les semifinals de la Champions femenina
1
Es llegeix en minuts

El Barça no vol desaprofitar aquest dimecres (17 hores, Esport3 i Barça TV) l’oportunitat d’aconseguir el bitllet per a les semifinals de la Champions femenina després de l’encertat i gairebé concloent resultat de l’anada (3-0), al partit que es va haver de jugar a la ciutat italiana de Monza a causa de les restriccions per la pandèmia. En aquesta ocasió, les jugadores de Lluís Cortés s’enfronten a les angleses a Manchester, a l’Academy Stadium, on juguen els futbolistes de la ciutat que es troben en fase de formació i el conjunt femení del City.

Notícies relacionades

El títol continental és l’únic que continua sent una espèdice de meta inabastable per al conjunt català que, no obstant, sí que té al seu abast la classificació per a les semifinals del torneig, i seria la quarta vegada que ho aconseguirien en les cinc últimes temporades. De fet, només una debacle que sembla bastant improbable deixaria fora de la Champions les jugadores blaugrana.

Altes i baixes

Així, han viatjat a Anglaterra amb dues importants novetats. Caroline Graham Hansen i Laia Codina han tornat a una convocatòria, aquesta última jugadora després de quatre mesos d’absència, a causa d’una lesió al genoll dret. Graham es va lesionar a l’anada i va haver de ser substituïda a la segona meitat, tot i que ja està a punt per certificar la classificació del Barça. Al capítol de baixes, ni Jennifer Hermoso ni Kheira Hamraoui han pogut viatjar amb la resta de companyes.