PRIMERA REUNIÓ DE LA DIRECTIVA

Laporta articula la seva junta amb només tres vicepresidents

  • Rafa Yuste serà el vicepresident primer, encarregat de l’àrea esportiva

  • Elena Fort, l’única dona de la junta, assumirà l’àrea institucional

  • Eduard Romeu tindrà el control econòmic de l’entitat

  • Ferran Olivé ha sigut designat per Laporta com el tresorer de l’entitat

  • Josep Cubells, que ja va estar amb el dirigent el 2003, és el secretari de la junta

  • La directiva ha nomenat Jordi Casals com a nou president del Barça B

Laporta articula la seva junta amb només tres vicepresidents
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un nucli petit i selectiu és el que ha triat Joan Laporta per ser el que lideri les tasques directives del Barça en la seva segona etapa. El nou president ha nomenat tres vicepresidents. Manté la confiança en Rafael Yuste, que té rang de vicepresident primer i responsable de l’àrea esportiva, la mateixa responsabilitat que va mantenir del 2008 al 2010. Elena Fort serà vicepresidenta responsable de l’àrea institucional, i queda Eduard Romeu, els ulls i les mans de José Elías, un dels principals avaladors de la junta de Laporta, com el vicepresident econòmic de la institució.

A partir d’aquí, el repartiment de carteres de Laporta ha continuat després de la primera reunió de la nova directiva, que ha durat més de quatre hores, realitzada al Camp Nou. Ferran Olivé ha sigut designat com a tresorer del club, mentre Josep Cubells, l’únic que va estar el 2003 amb Laporta, amb Alfons ‘Tito’ Castro, és ja el nou secretari de la directiva. Cubells ja va ser secretari en els dos últims anys de mandat de Laporta (2008-2010).

Quatre han de ser ratificats per l’Assemblea

Notícies relacionades

Quatre membres del consell directiu de Laporta han de ser ratificats en la pròxima assemblea de compromissaris que celebri el Barça perquè no estaven inclosos en la candidatura electoral. Es tracta d’Eduard Romeu i Ferran Olivé, els dos homes que tindran el control de la caixa del club, a més d’Àngel Riudalbas i Joan Soler.

La primera mesura de la junta de Laporta, més enllà d’estudiar els comptes del club i encarregar una auditoria per tenir-ne una fotografia exacta, ha sigut nomenar Jordi Casals com a president del Barça B. Havia sigut abans president del Santboià (2001-2009) i de la Federació Catalana de Futbol (2009-2010). Ara, serà el màxim responsable del filial blaugrana.