ALBA TORNA A LA SELECCIÓ

Luis Enrique crida Pedri

  • La sensacional temporada del jove migcampista canari captiva el seleccionador espanyol

  • El tècnic permet el retorn del lateral esquerrà per al triple duel de cara al Mundial de Qatar 2022

  • Bryan Gil, el davanter de l’Eibar, i Pedro Porro, el lateral dret de l’Sporting de Lisboa, són les altres novetats

  • Robert Sánchez, el porter del Brighton, és la gran sorpresa ja que ocupa la plaça de Kepa

Luis Enrique crida Pedri
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El viatge, l’increïble viatge de Pedri no té final. Luis Enrique també ha quedat captivat per l’excel·lent rendiment del jove migcampista, de 18 anys. I l’ha citat per al triple duel que tindrà la selecció espanyola (dijous 25 davant Grècia, diumenge 28 a Geòrgia i dimecres 31 contra Kosovo), corresponents a la fase de classificació del Mundial de Qatar 2022.

Pedri és la gran novetat de la llista de 24 jugadors. Però no l’única. Luis Enrique també recupera Jordi Alba, que retorna per segona vegada a la selecció des que està dirigida per l’asturià. Busquets manté intacte el seu lloc amb Espanya completant la representació blaugrana.

Notícies relacionades

Però en aquesta relació hi ha moltes novetats més, començant per Robert Sánchez, el porter del Brighton (23 anys, que ocupa el lloc de Kepa, el porter del Chelsea. A la defensa, la gran notícia és la inclusió de Pedro Porro, l’exjugador del Girona, que està brillant com a lateral dret a l’Sporting de Portugal.

Al migcamp, emergeix la figura de Pedri, mentre Bryan Gil, el davanter que el Sevilla té cedit a l’Eibar, es cola en aquesta rejovenida llista que ha facilitat Luis Enrique, senyal de cap a on van els seus plans de cara a la pròxima Eurocopa.