UN ALTRE PROBLEMA PER A KOEMAN

Piqué pateix una altra lesió al lligament lateral intern del genoll dret

  • Després de marcar el gol que va portar el Barça a la pròrroga, el central va jugar els minuts finals lesionat

  • Koeman va destacar el «lideratge» del capità per sostenir l’equip en un moment complicat

  • El club no informa del període de baixa que haurà d’estar el defensa

  • És una lesió menys important que la que es va fer al novembre

Piqué pateix una altra lesió al lligament lateral intern del genoll dret
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Va acabar el partit lesionat. Va jugar lesionat els minuts finals. Però va exercir, com va recordar després Koeman, una lliçó de «lideratge» per sostenir i portar el Barça a la final de la Copa del Rei. Gerard Piqué ha tornat a patir un altre contratemps al genoll dret, el mateixa que el va tenir dos mesos i mig de baixa.

No és, no obstant, un trencament, com el que es va fer al Wanda Metropolitano el mes de novembre davant l’Atlètic de Madrid. Piqué té, segons ha informat el Barça, «un esquinç del lligament lateral intern del genoll». Tanmateix, el club no ha precisat quant de temps haurà d’estar de baixa.

Notícies relacionades

«La seva evolució marcarà la disponibilitat», es limiten a comunicar els serveis mèdics del Barcelona sobre el possible retorn de Piqué. Koeman es queda sense el seu líder a la defensa, com ha demostrat en els dos últims partits davant el Sevilla. En la Copa va ser decisiu amb aquest gol de cap, després d’una assistència de Griezmann, que va portar els blaugrana a la pròrroga.

Això sí, Koeman podrà recuperar Araujo, que va reaparèixer al Sánchez Pizjuán, però que va notar unes molèsties al turmell esquerre que li van impedir jugar el partit de Copa al Camp Nou contra el Sevilla.