LA VICTÒRIA AL PIZJUÁN

Piqué «Hi ha Lliga, l’equip ha demostrat estar molt viu»

  • El central creu que si el Barça remunta dimecres a la Copa «la temporada canvia per complet»

  • «M’enorgulleix l’ambició de l’equip, ha pressionat com un equip total», assegura Koeman

Piqué «Hi ha Lliga, l’equip ha demostrat estar molt viu»
1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

«Hi ha Lliga, segur que sí». Ningú com Gerard Piqué per radiografiar l’ànim de l’afició blaugrana i saber què necessita. I la incontestable victòria aconseguida pel Barça a Pizjuán era el millor argument per no donar per perduda la temporada i creure en les possibilitats de l’equip d’aconseguir algun títol aquesta temporada. «Estem molt vius a la Lliga i si dimecres li donem la volta i ens posem a una final de la Copa, la temporada canvia per complet», va proclamar el central blaugrana.

Piqué va assegurar estar «molt orgullós» de l’equip, que la derrota del PSG i la punxada contra el Cadis no hagin acabat amb les seves ganes de lluitar. «L’equip s’ha aixecat d’aquests dos cops. La primera part contra l’Elx no va ser gens bona, suposo que perquè veníem arrossegant la dinàmica de resultats, però a la segona vam fer un bon partit i vam conservar la porteria a zero», va començar explicant. «I avui l’equip ha demostrat que segueix molt molt viu, que hi ha talent per poder competir, que la temporada és llarga i que dimecres plantejarem la batalla».

Notícies relacionades

Piqué va reconèixer que contra el PSG i el Cadis l’equip «no va estar a l’alçada» i que tot i que la situació global a la temporada «no és idíl·lica», el Barça «porta un 2021 que demostra que es pot confiar». I com a exemple el partit del Sevilla: «Jugant a casa no han xutat a porta, no han creat ocasions clares, els hem dominat els 90 minuts». 

La resposta a les lesions

I això malgrat el carrusel de lesions al partit. «Tot està al cap −va opinar el central−. En els anys que porto al Barça hem passat molts moments d’aquests, en què les lesions apareixen, però si l’equip està mentalitzat i anem tots junts és igual qui jugui. És el fet de tenir esperit d’equip i anar traient els partits».