S’UNEIX A ÉDER SARABIA

Piqué fitxa Ricard Pruna per a l’Andorra

  • El doctor badaloní va sortir del Barça a l’inici de la present temporada després de 25 anys al club

Piqué fitxa Ricard Pruna per a l’Andorra
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un altre exblaugrana per al FC Andorra de Gerard Piqué. Ricard Pruna, cap dels serveis mèdics del Barça durant 25 anys, s’incorpora al club del Principat per «dissenyar i liderar els serveis mèdics del club», segons assenyala en un comunicat l’entitat, que té el defensa del Barça com a màxim accionista. Piqué ja va sorprendre unes setmanes a l’incorporar com a entrenador Éder Sarabia, segon entrenador del Barça en la breu i fallida etapa de Quique Setién.

Notícies relacionades

«Estic molt il·lusionat d’afegir-me a aquest projecte. Hi ha un equip molt jove al darrere, de molt potencial i molta ambició. Espero aportar tota la meva experiència per gestionar i professionalitzar de la millor manera possible els serveis mèdics del club», va assegurar Ricard Pruna, que es trobarà un equip mèdic format per cinc persones: un metge, dos fisioterapeutes, un readaptador i un nutricionista.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en Medicina i Traumatologia de l’Esport i doctorat en genètica i lesions esportives per la Universitat de Barcelona, Pruna, badaloní de 56 anys, va ingressar el 1995 al Barça, on va liderar els serveis mèdics i era l’encarregat de supervisar tots els jugadors del primer equip, a més de desenvolupar diferents facetes. De mutu acord amb el club, va deixar el Camp Nou poc després de començar la present temporada, però Piqué no es va oblidar d’ell.