LA CURSA CAP AL CAMP NOU

¿Què feia una papereta de Benedito entre les firmes de Rousaud?

¿Què feia una papereta de Benedito entre les firmes de Rousaud?

Andreu Dalmau

Es llegeix en minuts

¿Què feia una papereta d’Agustí Benedito entre les firmes d’Emili Rousaud? Aquesta és la pregunta que molts es fan després que en el recompte de les rúbriques dels precandidats n’aparegués una de l’únic que no les havia portat al Camp Nou, alimentant els rumors de traspàs de recolzaments. Rousaud ha denunciat que es tractava de «guerra bruta», argumentant que algú l’havia posat allà i que precisament ell havia sigut el primer a denunciar la compravenda de vots en campanya.

«No creiem que es tracti d’un fet fortuït, sinó una pràctica malintencionada de tercers», sentencia Rousaud en un comunicat. «Sospitem que som víctimes d’una guerra bruta». Argumenta que van entregar 2.501 firmes, que el recompte del club en va donar 2.510 i que una vegada finalitzada la validació la Junta electoral en recollia aquest dimecres 2.534. «En cap cas desconfiem dels empleats del club ni de la junta electoral, però no aconseguim entendre aquest ball de xifres».

Abans del comunicat de Rousaud, Víctor Font ja s’havia endinsat en aquest punt, després que a ‘La Porteria’ es destapés aquest assumpte. «Acabem amb sistemes electorals que faciliten pràctiques fosques, afavoreixen interessos ocults i arrosseguen el club a la fallida moral».

Des que Rousaud va passar el tall des de diverses precandidatures s’havia posat en dubte la procedència dels seus recolzaments. El mateix dilluns Toni Freixa ja va assenyalar directament Benedito. «Demano als socis que han firmat per aquesta precandidatura que es posin en contacte amb el club per evitar que l’objectiu últim de la seva firma no sigui el d’engrossir una altra precandidatura».

Et pot interesar
Temes:

Barça