LES REACCIONS

Koeman: «Avui hem jugat amb el nostre estil»

Ter Stegen assegura que «aquests partits cal guanyar-los perquè al final són els que decideixen la Lliga»

2
Es llegeix en minuts

No hi va haver cap dubte, el més important del partit davant l’Osca va ser el resultat, la victòria, precedida d’un domini absolut del Barça en la primera part i d’uns 10 minuts finals en els quals el conjunt blaugrana va acabar demanant el temps temorós d’un empat del seu rival. Per aquesta raó, Ronald Koeman, el tècnic blaugrana, va destacar que el millor de la nit va ser el 0-1 davant el conjunt aragonès, en una jornada en què no van fallar ni l’Atlètic ni el Reial Madrid. «El més important ha sigut el resultat, però ens hauria agradat guanyar amb més avantatge».

Koeman va reconèixer que el Barcelona pot jugar amb molts estils però l’exhibit aquest diumenge davant l’Osca és el que li agrada al tècnic neerlandès. «Avui hem jugat amb el nostre estil. El Barça pot escollir i es pot adaptar a diferents sistemes, però el que hem practicat davant l’Osca és el que a mi m’agrada», va defensar. Va destacar que van tenir moltíssima possessió de pilota durant la primera part i que amb una mica més de sort haurien acabat el partit sense necessitat de patir. «L’Osca va arriscar en els últims instants del partit, per això vam haver de defensar, cosa que ens costa perquè estem acostumats a manejar la pilota i no a defensar resultats», va dir.

El tècnic blaugrana no va voler condemnar Griezmann a la suplència i va defensar que és necessari fer canvis perquè el mes de gener ve molt carregat de partits. «Necessitem tots els jugadors perquè tenim molts partits per endavant», va defensar en al·lusió al davanter francès.

L’opinió de Ter Stegen

Notícies relacionades

Marc-André ter Stegen, per la seva banda, va destacar la importància, la «superimportància» segons les seves paraules, dels tres punts aconseguits a Osca i guanyats «amb molt sofriment». «Aquests partits cal guanyar-los perquè al final són els que decideixen la Lliga. Però el cert és que ens va costar tancar el partit a l’inici, sobretot en els primers 35 minuts, vam jugar molt concentrats, cosa que em va agradar molt. Ha sigut una victòria aconseguida amb molt sofriment i molt fred», va explicar el porter alemany.

Finalment, Guillermo Amor, com a portaveu del club, va exposar a Movistar+ que el Barça sempre va tenir el partit controlat i que la primera part pràcticament va ser un atac i gol blaugrana. «En els últims 10 minuts ens van collar, per la qual cosa en qualsevol jugada ens podien empatar. Però estàvem obligats a guanyar perquè l’Atlètic i el Reial, que van jugar abans i van al davant, no van fallar».