DESPRÉS DE 5 PARTITS D’ABSÈNCIA

Dembélé rep l’alta i entra a la llista contra l’Eibar

  • El francès s’ha recuperat de la lesió muscular que va patir contra el Cadis el 5 de desembre

  • Koeman recupera el davanter, però no tindrà Messi, amb molèsties al turmell

  • En la convocatòria de 21 jugadors també figura Iñaki Peña, el porter del filial

Dembélé rep l’alta i entra a la llista contra l’Eibar
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Torna Ousmane Dembélé. El Barça jugarà aquesta tarda contra l’Eibar sense Messi, que arrossega «unes molèsties al turmell», com va confessar Ronald Koeman, però tindrà el davanter francès, que s’ha perdut els cinc últims partits per la lesió muscular que va patir al Carranza.

Era el seu novè contratemps muscular des que va aterrar al Camp Nou a l’estiu del 2017 per substituir Neymar, que se n’havia anat al Paris SG. Però la lesió de Dembélé no ha sigut tan greu com les anteriors.

Ara, Koeman podrà comptar amb el davanter en l’últim partit del 2020 abans d’encarar un gener del 2021 ple de compromisos, la majoria fora del Camp Nou. Tres, per exemple, en una sola setmana amb visites primer a Osca (diumenge 3 de gener), després a Bilbao per enfrontar-se a l’Athletic (dimecres 6) i finalment el xoc al Nuevo Los Cármenes contra el Granada (dissabte 9).

La Supercopa, a l’horitzó

Notícies relacionades

Després, el Barça surt a la disputa del primer títol de la temporada en joc: la Supercopa d’Espanya. La Reial Societat del recentment renovat Imanol Alguacil serà la seva rival el pròxim 13 de gener a la semifinal.

El tècnic també ha inclòs a la llista de 21 jugadors Iñaki Peña, el porter del Barça B. Koeman no té a Messi, que recuperarà de cara a la cita de diumenge a Osca, ni tampoc a Sergi Roberto, Piqué i Ansu Fati.