ELONGACIÓ MUSCULAR

Més problemes per a Koeman: Dembélé es lesiona

El davanter pateix la novena lesió muscular des que va arribar al Camp Nou a l’estiu del 2017

El Barça no només va perdre el partit a Cadis. I qui sap si fins i tot la Lliga. També ha perdut Ousmane Dembélé. El francès, segons ha informat el club, pateix una elongació muscular a la cama dreta.

Ousmane Dembele of Barcelona during LaLiga  football match played between Cadiz Club Futbol and Futbol Club Barcelona at Ramon de Carranza Stadium on December 5  2020 in Cadiz  Spain   AFP7   05 12 2020 ONLY FOR USE IN SPAIN

Ousmane Dembele of Barcelona during LaLiga football match played between Cadiz Club Futbol and Futbol Club Barcelona at Ramon de Carranza Stadium on December 5 2020 in Cadiz Spain AFP7 05 12 2020 ONLY FOR USE IN SPAIN / AFP7 via Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Una altra vegada s’ha tornat a lesionar Ousmane Dembélé. El davanter del Barça va aparèixer en la segona meitat del duel contra el Cadis substituint un gris Coutinho. Va acabar els 45 minuts sense símptomes de tenir problemes físics. Però el Barcelona ha comunicat que el jugador francès pateix «una elongació als isquiotibials de la cama dreta», per la qual cosa es perdrà el duel d’aquest dimarts davant la Juventus que tanca la fase de grups de la Champions.

Més problemes, per tant, per a Koeman, que perd un jugador que estava sent determinant, no només per la seva capacitat golejadora (havia aconseguit quatre gols en els dos últims mesos) sinó pel desequilibri i regat que aportava a l’equip, després de superarun mal inici després que Ansu Fati el desplacés de la titularitat.

La primera d’aquesta temporada

Just ara que Dembélé, com havia reconegut el mateix Ronald Koeman, estava recuperant la seva «millor condició física» li toca tornar a la infermeria. El club no ha volgut, no obstant, avançar quant temps estarà apartat de l’activitat. «És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat», ha indicat el Barça en un breu comunicat mèdic.

Notícies relacionades

És la primera lesió que el francès pateix aquesta temporada. I la novena de caràcter muscular des que va arribar al Camp Nou, l’estiu del 2017, per suplir la marxa de Neymar al París SG. Koeman, que ja va perdre Ansu Fati durant quatre mesos, es queda ara sense Démbélé, que estava vivint la seva millor època de blaugrana.

Havia jugat 11 dels 12 últims partits, aconseguint marcar al Ferencváros i el Betis al Camp Nou, a la Juventus a Torí i altre cop als hongaresos a Budapest. Però a Cadis va tornar a patir un altre contratemps muscular que el torna a la infermeria, on la temporada passada es va estar 263 dies.