EL RIVAL BLAUGRANA

Pirlo no disposarà de Ronaldo contra el Barça

El tècnic de la Juve confirma les absències per lesió de Chiellini i De Ligt, però confia a recuperar Bonucci

«El Barça, malgrat les seves absències, té grandíssims jugadors. La clau serà la determinació», diu

marcosl55614236 juventus president andrea agnelli  c  and juventus coach and201027135257

marcosl55614236 juventus president andrea agnelli c and juventus coach and201027135257 / MARCO BERTORELLO

3
Es llegeix en minuts
Marcos López

La Juve de Pirlo, que rep el Barça en la Champions, no està gens fina. I no és només perquè enyora, i amb raó, Cristiano Ronaldo, confinat des de fa dues setmanes després de contagiar-se del coronavirus en el seu pas per la selecció portuguesa. S’ha fet el test i fins d’aquí unes hores no sabrà si és negatiu per Covid-19.

El portuguès s’ha sotmès al test i n’espera el resultat

 La ‘Vechia Signora’ ha emprès un profund procés de transformació i s’ha posat en mans d’un tècnic novell, anomenat ja ‘Mister X’ pel diari italià ‘La Gazzetta dello Sport’ després d’haver encadenat tres empats consecutius en la Serie A: contra la Roma (2-2), el Crotone (1-1) i, l’últim, diumenge passat davant el Verona (1-1).

Tot li resulta, a més, més difícil a Pirlo mentre Cristiano Ronaldo continuï confinat a casa. En l’últim entrenament, realitzat aquest matí a la ciutat esportiva de la Juve, hi va acudir Andrea Agnelli, el president del club. Va estar a peu de camp xerrant amb el tècnic mentre els jugadors corrien.

«Aquesta nit sabrem la resposta definitiva sobre Cristiano», ha indicat l’entrenador, pendent de si el portuguès no torna a donar positiu, admetent que a l’estrella de la Juve li serà difícil estar a un gran nivell si pot reaparèixer, perquè fa 15 dies que està inactiu.

«Per primera vegada em trobo Messi com a entrenador. El tractaré amb l’enorme respecte que es mereix» (Pirlo)

I s’enfronta, per primera vegada, al Barça de Messi. «Des de fa 15 anys Cristiano i Messi estan fent grans coses. Per primera vegada me’l trobo com a entrenador, el tractaré amb l’enorme respecte que es mereix», ha admès Pirlo, que ha indicat que utilitzarà «una defensa de quatre», abandonant així els tres centrals, perquè està castigat per les lesions.

Agnelli i Pirlo, en l’entrenament de la Juventus. / EFE / ALESSANDRO DI MARCO

«El Barça ens obligarà a fer un gran partit» (Pirlo)

Pirlo ha descartat, això sí, Chiellini, amb un problema muscular, i De Ligt, que va ser operat de l’espatlla dreta l’agost passat. El tècnic encara confia a recuperar Bonucci, que també va patir diumenge passat un contratemps muscular. «Estem en construcció, però no podem perdre punts en aquests partits. Partits que tots somiem jugar», ha dit el tècnic de la Juventus.

Les faltes d’Andrea i Ronald

«És normal que Dybala estigui una mica cansat després de jugar el seu primer partit de titular. Ara té una mica més de temps per recuperar-se. Demà farem el recompte de jugadors que tenim a la nostra disposició», ha explicat Pirlo, més pendent de la infermeria.

«El Barça ens obligarà a fer un gran partit», ha dit després sobre l’equip de Koeman, després de recordar que ell llançava les faltes de manera diferent a l’actual entrenador blaugrana. «Jo i Koeman les llançàvem de manera diferent. Ell tenia un xut potent, jo ho feia d’una altra manera».

Notícies relacionades

En aquest sentit, Pirlo no es refia gens de les absències del Barça. El conjunt blaugrana viatja a Torí sense Piqué (sancionat) i sense Coutinho (lesionat). «Té grandíssims jugadors, malgrat aquestes absències. La clau per a nosaltres serà la voluntat i la determinació. Serà difícil, però bonic», ha dit el tècnic de la Juventus.

Dybala i Pirlo, en l’entrenament. / AFP / marco bertorello

«Tenim l’oportunitat d’enfrontar-nos a un gran club, tenim moltes ganes de demostrar el nostre valor» (Pirlo)

«Tenim l’oportunitat d’enfrontar-nos a un gran club. I ho fem ja amb respecte, tot i que sabem que no serà un partit decisiu. Però tenim moltes ganes de demostrar el nostre valor», ha indicat el tècnic italià, pendent, sobretot, que el test a Cristiano Ronaldo de negatiu.