Koeman: «Serà un gran partit, però no és decisiu»

«Només demano tranquil·litat i temps, estem canviant moltes coses», diu el tècnic blaugrana, que ressalta la bona actuació en el clàssic fins al penal

marcosl55159642 cristiano ronaldo of juventus celebrates after scoring 2 2 g201027194721

marcosl55159642 cristiano ronaldo of juventus celebrates after scoring 2 2 g201027194721 / AFP7 Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Un «gran partit que no és decisiu». Així veu Ronald Koeman la cita contra la Juventus, el segon plat fort de la seva etapa al Barça, tot just quatre dies després d’enfrontar-se al Madrid. El dinar de dissabte va ser indigest, tot i que l’entrenador no se sent gaire indisposat. «Els primers 60 minuts van ser bons», va recordar a la sala de premsa del Juventus Stadium.

Koeman demana «tranquil·litat i temps» per poder desenvolupar el seu treball com a tècnic, que inclou «molts canvis». Com veu que li passa a Andrea Pirlo. El Barça ha sumat un dels últims nou punts i la Juve, tres de nou. Els dos equips no estan en el seu millor moment, no.

L’entrenador blaugrana no està pendent que Ronaldo superi el test PCR per poder jugar, però desitjaria veure’l sobre el camp per donar més categoria al duel. «Som dos grans equips que volem arribar lluny a la Champions», va aventurar, amb la perspectiva que tots dos progressaran.

Sense penediment

Notícies relacionades

Koeman, que no es penedeix de les seves paraules després del clàssic, tot i que el puguin sancionar per queixar-se del VAR, va recordar que la seva tasca al Barça «no seria un repte fàcil» per les dificultats conegudes per endavant que afrontaria. Per això demanava «tranquil·litat i temps» sabent que no hi ha tranquil·litat al Barça ni temps en el futbol. L’entrenador holandès veu que els problemes no són exclusius del club blaugrana, tot i que és l’únic en el qual la seva junta està immersa en una moció de censura. La Covid, opina, afecta per igual a tots i incideix més que mai en els resultats. Entre altres raons, per l’absència de públic.

Però el Barça jugarà sense públic davant la Juve, i això no dilueix la perillositat del campió de la Sèrie A en les últimes nou temporades. La vella Juve no canvia amb els anys. «És un equip amb molta experiència i molt fort defensivament, que sap aguantar el resultat, dominar el partit i té a dalt gent de qualitat», va analitzar.