HANDBOL

El Barça aconsegueix el pòquer de triomfs a la Champions escombrant el Zagreb

Els homes de Xavi Pascual s'exhibeixen en la millor trobada de Frade com a blaugrana

moller

moller

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça de futbol sala va guanyar el cap de setmana passat la primera de les dues Champions que es disputaran aquesta temporada. Un camí que espera seguir l’equip d’handbol, que també aspira a la doble corona europea en aquesta temporada atípica. A la d’aquest curs s’afegeix la ‘final four’ del passat, que es disputarà a finals d’any i en la qual, a més dels blaugrana, participaran també el Veszprem, el Kiel i el PSG. Mentre creua els dits perquè la pandèmia permeti obrir les portes del Lanxess Arena de Colònia el 28 i 29 de desembre, el Barça continua treballant per assegurar-se també plaça a la ‘final four’ de finals de temporada. Aquest dimecres ha aconseguit el pòquer de victòries a la Champions escombrant el Zagreb (45-27).

Notícies relacionades

El partit no ha tingut història després d’un fulgurant inici dels homes de Xavi Pascual, que en un tres i no res ja guanyaven 11-3 gràcies, sobretot, a un inspirat Luis Frade. El jove i prometedor pivot portuguès, autor de tres dels primers cinc gols, ha disputat el seu millor partit com a blaugrana. Ha sigut el segon màxim golejador blaugrana, empatat amb Aleix Gómez amb sis gols, només superats per les vuit fuetades de Dika Mem.

A més del nouvingut Frade, també ha brillat un jugador que farà les maletes a final de temporada: Kevin Moller, que va anunciar la setmana passada que se n’anirà al Flensburg, ha sigut un mur que ha desesperat els croats que només han trobat un forat en el tram final quan el Barça ha aixecat una mica el pedal de l’accelerador.  

Temes:

Handbol