DIVERSOS FRONTS OBERTS: TODIBO, DEPAY...

Koeman no descarta la sortida de Dembélé aquest dilluns

El tècnic admet que a l'equip li va faltar profunditat i precisió, però remarca la qualitat del rival i el cansament acumulat

A Lió donen per fet el fitxatge de Depay pel Barça mentre que continuen sonant destinacions per a Todibo

jmexposito55267918 graf5311  barcelona  04 10 2020   el entrenador del fc barce201004234744

jmexposito55267918 graf5311 barcelona 04 10 2020 el entrenador del fc barce201004234744 / Alberto Estevez

2
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Ronald Koeman va admetre aquest diumenge, després del’empat entre el FC Barcelona i el Sevilla, que en alguns moments el seu equip no havia estat «gaire fi», tot i que va destacar el potencial del rival i el cansament acumulat. També es va referir a la possibilitat que Dembélé surti en les últimes hores de mercat, possibilitat que va deixar oberta de manera poc concreta.

«El problema va estar en el nostre joc amb pilota. Hem tingut algunes pèrdues i així no entres en el joc que necessites, però s’ha d’entendre que era el tercer partit de la setmana», va explicar Koeman, recordant que el partit contra el Celta, en què van jugar molt temps amb 10 homes i en un camp molt pesant, pot ser que passés factura. «Hem tingut menys energia que en els primers partits, però també depèn del contrari. El Sevilla té jugadors molt forts, cal estar molt fins i no ho hem estat».

El mercat: Todibo, Rafinha, Diogo Leite...

«Hem intentat jugar massa per dins, ens ha faltat profunditat», va concretar el míster, que va lloar el treballd’Araujo, de moment, tercer central de l’equip, a l’espera del que passi l’últim dia de mercat. En les últimes hores es parla de la possibilitat de portar cedit el central esquerrà del Porto Diogo Leite i enviar a Lisboa Rafinha Todibo, tot i que per al central francès també sonen el Fulham i el Dortmund.

Una altra carpeta oberta del mercat blaugrana és Dembélé. Koeman va assegurar que si no va tenir ni un minut és perquè necessitava un altre tipus de jugadors. Preguntat sobre si és segur que es quedarà, el tècnic holandès va respondre de forma una mica enigmàtica: «¿Què és segur a la vida? No ho sé, de moment és jugador del Barça, peròqueda un dia perquè puguin entrar o sortir jugadors».

El Lió veu Depay de blaugrana

Mentrestant, des de Lió continuen arribant versions contradictòries. Si dissabte el president de l’Olympique, Jean-Michel Aulas, assegurava que Memphis Depay seguiria al seu equip, aquest diumenge el seu entrenador, Rudi Garcia, reconeixia que la suplència del davanter contra el Marsella es tractava d’«una decisió partint de l’estat de forma, però també condicionada pel que pugui passar demà, l’últim dia de mercat».

Notícies relacionades

Per si no fos prou, el director esportiu, Juninho Pernambucano, pràcticament li va posar la samarreta blaugrana en la seva compareixença a la zona mixta: «Respecte a Memphis Depay, no ho amagarem: ha arribat a un acord verbal amb el FC Barcelona. Memphis té moltes possibilitats de sortir demà, no sé què passarà. Però ara mateix, és el que més opcions té de sortir del Lió».

La lesió d’Alba i l’estrena de Dest

Tornant al Camp Nou, la lesió de Jordi Alba (molèsties en els isquiotibials de la cama dreta, que aquest dilluns l’obligaran a fer-se proves) va precipitarl’estrena de Sergiño Dest. «És una sensació extraordinària jugar al millor estadi d’Europa, tot i que és una mica trist jugar sense públic», va explicar. El nord-americà va dir que estava «molt content amb el debut i amb la confiança de l’entrenador, tot i que sempre busquem guanyar i no empatar».  El lateral va assegurar que pot adaptar-se a qualsevol de les dues bandes: «No m’importa dreta o esquerra, seré on em necessiti l’entrenador».