DUELS DESTACATS

Messi-Cristiano, De Jong-De Ligt, Pjanic-Arthur...

L'argentí i el lusità es mesuraran per primera vegada des que el davanter portuguès se'n va anar del Madrid

zentauroepp43209523 cristiano messi181025182241

zentauroepp43209523 cristiano messi181025182241 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Serà suggerent el doble enfrontament amb la Juventus, club amb el qual Bartomeu ha estret llaços després de pactar l’intercanvi entre Arthur i Pjanic aquest estiu passat. Cap dels dos ha començat com a titular en la seva nova destinació; cap dels dos havia sigut una petició del seu actual entrenador. Sarri volia Arthur , substituït per Andrea Pirlo, i Pjanic va ser fitxat en temps de Setién, abans de l’arribada de Koeman.

A part del xoc fraticida entre els holandesos De Ligt i De Jong, que van marxar al mateix temps de l’Ajax, res és comparable a l’enèsim xoc entre Messi i Cristiano enfilant el camí de baixada. Serà la primera vegada que s’enfrontin des que el portuguès va marxar del Madrid. 

Nova etapa

Notícies relacionades

Cristiano ha visitat dues vegades el Camp Nou en la Champions, i en la primera va fallar un penal (amb el United) i en la segona va ser eliminat amb el Madrid. Continuen sent decisius en les seves intervencions sobre la gespa.  La lligueta mitiga el dramatisme del que seria una eliminatòria.

La Juventus, nou vegades seguides campió de Lliga, inicia una etapa amb Andrea Pirlo, una de les seves grans glòries. L’objectiu que li exigeixen –pel que van acomiadar Maurizio Sarri– és millorar el rendiment de l’equip en la Champions.

Temes:

Barça