5 D'OCTUBRE, FINAL DEL MERCAT

Koeman insisteix a demanar un 'nou' després de la golejada al Vila-real

El tècnic del Barça encara confia que la directiva de Bartomeu li proporcioni el davanter que necessita per completar la seva plantilla

marcosl55150323 barcelona s dutch coach ronald koeman  r  greets barcelona s200928072436

marcosl55150323 barcelona s dutch coach ronald koeman r greets barcelona s200928072436 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts

«Si guanyes hi ha tranquil·litat». I el Barça no només va guanyar el Vila-real amb quatre gols a la primera part sinó que també, com ha reconegut el mateix Ronald Koeman, ha guanyat tranquil·litat per preparar el doble duel d’aquesta setmana: dijous a Vigo davant el Celta i diumenge rep el Sevilla al Camp Nou. Després de la marxa de Luis Suárez a l’Atlètic, el tècnic encara confia que li arribi el ‘nou’ que necessita per completar la seva plantilla. El mercat es tanca el 5 d’octubre.

«Sempre és bo tenir un ‘nou’ fix», ha confessat Koeman després del seu debut amb triomf il·lusionant en la primera jornada de la Lliga per al Barça. «Estem treballant per ocupar aquesta posició», ha afegit després el tècnic holandès.

Depay, el candidat de Koeman

Notícies relacionades

Memphis Depay, el davanter de l’Olympique de Lió, és el gran candidat per ocupar la plaça que va deixar buida Suárez. El golejador holandès no va ser titular en l’empat del seu equip davant el Lorient (1-1). Va aparèixer, això sí, en la segona meitat, mentre la junta de Bartomeu intenta recollir els diners necessaris per al seu fitxatge. El club holandès, conscient que a Depay només li queda un any de contracte, confia a obtenir més dels 30 milions d’euros que pagaria el Barça.

A l’espera del ‘nou’, Koeman ja té clar que li toca a Messi exercir el rol de ‘fals nou’. Per això, ha canviat el circuit ofensiu del Barcelona amb Griezmann a la dreta, Coutinho de mitja punta, Ansu Fati a la banda esquerra i Leo a la punta de l’atac, amb llibertat, això sí, per moure’s per tot el front.