RECONEIXEMENT A ANSU FATI

Ansu Fati ja té fitxa del primer equip i lluirà el dorsal 22

La clàusula del davanter passa de 170 a 400 milions

clipansufatidorsal22 - clip ansu fati canvia dorsal 22 brut-international / periodico

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ansu Fati ja és a tots els efectes jugador del primer equip del Barça. El davanter blaugrana, la millor notícia de la temporada passada en el Barça en un curs, tret d’això, per oblidar, veurà augmentada la seva clàusula de 170 a 400 milions d’euros, tal com ja s’havia acordat en la seva millora de contracte al desembre. La perla blaugrana lluirà el dorsal 22, que fins ara portava Arturo Vidal i que anteriorment havien portat jugadors com Abidal i Dani Alves, entre d’altres.

«La veritat és que és el somni de qualsevol noi de la Masia des del primer dia, arribar al primer equip. Estic molt content, tant jo com la meva família, i ara a continuar treballant com sempre i millorar cada dia i continuar aprenent dels meus companys. És un repte cada temporada en el Barça i estic molt il·lusionat per superar-los un a un», ha comentat als mitjans del club el punta, que ha tingut una ascensió meteòrica.

Notícies relacionades

Des que va debutar el 25 d’agost de l’any passat no ha parat de trencar rècords de precocitat tant amb el Barça com amb la selecció espanyola. A San Siro, al camp de l’Inter, en el seu tercer partit europeu, amb sis minuts en va tenir prou per segellar el gol del triomf i convertir-se, amb 17 anys i 40 dies, en el golejador més jove de la Champions.

Fa dues setmanes, en el seu segon partit amb la selecció espanyola absoluta, va convertir-se en el jugador més jove de la història a marcar amb la selecció espanyola a l’anotar el tercer gol davant Ucraïna (4-0) amb 17 anys i 311 dies. Ansu, que el 31 d’octubre complirà els 18 anys, espera estar celebrant gols durant molts anys al Camp Nou.

Ansu Fati celebra un gol. / ALBERTO ESTÉVEZ (EFE)

Temes:

Ansu Fati