L'OPERACIÓ SORTIDA BARCELONISTA

El Barça ven Cuenca al Vila-real per 2,5 milions

El club valencià en podria pagar quatre més en variables pel central del filial blaugrana, el traspàs barcelonista més gran en aquest atípic mercat d'estiu

Monchu, el capità del Barça B, se'n va cedit al Girona

zentauroepp55052330 22 09 2020 f tbol   el villarreal ficha al central jorge cue200922122718

zentauroepp55052330 22 09 2020 f tbol el villarreal ficha al central jorge cue200922122718 / VILLARREAL CF

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Continua el degoteig en l’operació sortida blaugrana. Malgrat que la de Luis Suárez ha patit una frenada, davant la negativa de Josep Maria Bartomeu que marxi a l’Atlètic de Madrid, el club continua alleugerint la nòmina de jugadors. A més de la sortida d’Arturo Vidal pel qual l’Inter pagarà un milió d’euros en funció de variables, aquest dimarts s’ha fet oficial la de Cuenca al Vila-real. El club valencià pagarà 2,5 milions, més quatre en variables, en funció del rendiment del central del filial blaugrana.

Notícies relacionades

És la venda més alta del club fins al moment en aquest atípic mercat d’estiu: els traspassos d’Arthur a la Juventus i Cucurella al Getafe es van fer abans del 30 de juny per quadrar balanços i, fins aquest moment, només havia ingressat en aquest concepte 1,5 milions per la marxa de Rakitic al Sevilla. El defensa, de 20 anys i al qual Ernesto Valverde va fer va debutar en Copa amb el primer equip contra la Cultural Lleonesa el 2018, ha buscat una nova destinació. 

Filial en reconstrucció

El Vila-real serà una estació de pas per al defensa, que se n’anirà cedit a l’Almeria, on es trobarà amb el seu company del filial Akieme, també cedit una temporada a l’Almeria, amb un opció de compra obligatòria de 3,5 milions si juga 22 partits amb el conjunt andalús. Qui sap què hauria passat si a l’explosiu lateral esquerre no li haguessin anul·lat aquell gol en el partit per l’ascens amb el Sabadell. Aquest dimarts s’ha fet oficial també la cessió de Monchu, el capità del filial, al Girona, en les mateixes condicions d’Akieme. No serà l’últim del planter que haurà de fer les maletes. Collado, un altre talent de la Masia amb bon cartell, podria ser el següent en buscar oportunitats lluny de la Masia. 

Temes:

Barça