L'OPERACIÓ SORTIDA BLAUGRANA

El Barça cedeix Wagué al PAOK de Salònica

El lateral, que va marxar el gener al Niça, posa ara rumb a Grècia

zentauroepp51020948 entreno fc barcelona foto fcb 21 11 2019191121202243

zentauroepp51020948 entreno fc barcelona foto fcb 21 11 2019191121202243 / MIGUEL RUIZ

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça segueix treballant en l’operació sortida. Mentre espera concretar la marxa de Nelson Semedo al Wolverhampton, anhelada com el mannà per disposar de liquiditat per afrontar els reforços reclamats per Ronald Koeman, de moment ja ha fet oficial la d’un altre lateral dret: Moussa Wagué. El defensa senegalès, que va marxar el gener al Niça, posa ara rumb a Grècia, on jugarà una temporada cedit al PAOK de Salònica.

Notícies relacionades

Wagué, de 21 anys, va arribar fa dos a Barcelona, però amb prou feines ha jugat sis partits amb el primer equip. A primers d’any va provar sort a la lliga francesa, on només va poder disputar cinc partits abans que el coronavirus provoqués la suspensió definitiva de la competició. Ara espera que el seu nou ‘Erasmus’ hel·lè sigui més exitós que l’anterior. El PAOK no pagarà res per la cessió, però es farà càrrec de la fitxa d’un jugador que no comptava per a Koeman, amb la qual cosa s’alleugerirà una mica la massa salarial, que també allibera espai amb l’adeu de Luis Suárez.

Dest, el desitjat

El Barça continua sense haver trobat el relleu de Dani Alves en un lateral dret que ha sigut un dels punts febles de l’equip. Ni Douglas, ni Montoya, ni Semedo, ni Sergi Roberto ni Wagué han aconseguit fer oblidar el carriler brasiler. Amb Wagué fora i Semedo a punt de marxar, el club treballa en la recerca d’un altre ‘dos’, amb Sergiño Dest com a prioritat, malgrat que el Bayern de Munic també va rere els passos del lateral de l’Ajax i de la selecció dels EUA.