DESPRÉS DE 2 SETMANES DE QUARANTENA

Pjanic dona negatiu en la prova del coronavirus

El nou fitxatge del Barça confia a incorporar-se aquesta mateixa setmana als entrenaments amb Ronald Koeman

marcosl53463954 juventus  bosnian midfielder miralem pjanic arrives in his c200908160158

marcosl53463954 juventus bosnian midfielder miralem pjanic arrives in his c200908160158 / MARCO BERTORELLO

1
Es llegeix en minuts

Miralem Pjanic,  el nou jugador del Barcelona,  ha anunciat que ha donat negatiu en la prova del coronavirus, 17 dies després d'explicar a través de les seves xarxes socials que havia contret la malaltia. És el primer test en què dona negatiu i ara, segons ha explicat el jugador bosnià, de 30 anys, al portal esportiu del seu país 'SportSport', confia a incorporar-se de manera immediata als entrenaments amb Ronald Koeman.

Després de sotmetre's al segon test, del qual n'espera els resultats, Pjanic podria volar aquest dimecres o dijous cap a Barcelona, on hauria de ser presentat oficialment i posar-se, després, a disposició del tècnic holandès. Tot i això, a l'arribar a la ciutat esportiva del Barça, a Sant Joan Despí, també serà sotmès a un altre test de coronavirus. 

Notícies relacionades

Fitxat el passat mes de juliol de la Juventus després d'un intercanvi amb Arthur, Pjanic va donar positiu en la prova PCR a la qual es va sotmetre el passat 22 d'agost, per la qual cosa ha estat aïllat durant dues setmanes al seu domicili italià. Ara, si el segon test torna a donar negatiu, s'incorporarà a les ordres de Koeman.

Aquesta quarantena ha impedit al jugador bosnià participar en els dos partits de la Lliga de Nacions davant Itàlia (1-1) i Polònia (1-2).