«DE GENER CAP AQUÍ TOT HA ANAT MOLT MALAMENT»

Messi: «Cal fer autocrítica, però autocrítica global»

«Ja vaig dir fa temps que no ens arribava per a la Champions i ara ni per a la Lliga», diu l'astre argentí

«L'equip ho intenta, però no pot. Si seguim així no ens dona davant del Nàpols», recalca després de qualificar de «feble» l'equip

zentauroepp54143850 barcelona   16 07 2020  deportes       messi tras encajar el200716231001

zentauroepp54143850 barcelona 16 07 2020 deportes messi tras encajar el200716231001 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Leo Messi ha sigut contundent fora del camp.  No va citar Quique Setién, però no va fer falta. «El Madrid és campió, ha fet el que li tocava. Després de l’aturada no ha perdut ni un partit i nosaltres també hem ajudat molt perquè ells se l’enduguin», ha comentat el capità blaugrana. «Hem perdut molts partits que no hauríem d’haver perdut. Hauríem de fer autocrítica, començant pels jugadors. Però és una autocrítica global. Som el Barça, estem obligats a guanyar tots els partits», ha afegit Messi, indicant que és «un equip molt feble, irregular, al qual guanyen per intensitat». I el partit contra l’Osasuna «indica el que ha estat el nostre any».

«Sembla que fa falta que ens facin un gol perquè reaccionem. Ja en la primera part ens van superar», ha dit el capità blaugrana, tremendament dolgut per l’actitud de l’equip. «Si no millorem perdrem el partit amb el Nàpols», ha indicat Messi, recordant que «de gener cap aquí tot ha anat molt malament». 

Messi s’asseca la suor durant el duel contra l’Osasuna al Camp Nou. / jordi cotrina

«Hem de canviar molt si volem fer alguna cosa. Hem perdut pels nostres errors i no pels encerts del Madrid» (Messi)

Notícies relacionades

Dolgut també perquè el Barça «ha perdut molts punts que no havíem d’haver perdut», exigint en tot moment «una autocrítica global» perquè el club s’ha ensorrat. «L’equip ho intenta, però no pot», ha sentenciat, insistint que l’equip necessita «canviar molt si volem fer alguna cosa. I hem perdut pels nostres errors i no pels encerts del Madrid».

Ansu Fati es lamenta d’un error davant l’Osasuna al Camp Nou. / jordi cotrina

«La gent s’està quedant sense paciència i és normal perquè no els donem res» (Messi)

En aquest aspecte, l’astre blaugrana ha indicat que «necessitem una mica d’aire», mentre admetia que «la gent del cub està molt enutjada i és normal perquè nosaltres també ho estem. La gent s’està quedant sense paciència i és normal perquè no els donem res», va assegurar amb un Messi més autocrític que mai.