«NO ÉS EL 'BARÇAGATE', ÉS EL 'BARTOGATE'»

Laporta, preocupat pel futur de Messi

L'expresident del Barça desconfia de l'actitud de Bartomeu per garantir la continuïtat del '10'

«Cada vegada tinc més ganes de presentar-me. Si jo fos el Xavi no tornaria amb aquesta junta», assegura

marcosl38606807 barcelona 29 08 2013  gente entierro de alvaro bulto en el t200715152855

marcosl38606807 barcelona 29 08 2013 gente entierro de alvaro bulto en el t200715152855

1
Es llegeix en minuts

Leo Messi va ordenar paralitzar qualsevol conversa sobre el seu futur. Sempre ha volgut ser amo del seu destí, i ara, amb 33 anys, encara més. Acaba contracte el 30 de juny del 2021 i, de moment, segons va informar la cadena SER, no vol tenir cap diàleg amb Josep Maria Bartomeu, el president del Barça, que no para de garantir que l’astre continuarà. Però Joan Laporta, l’exdirigent blaugrana, no ho té tan clar. Ho dubta, i molt.

Laporta veu «un motiu de preocupació» en el futur de l’estrella argentina. «El Leo és un jugador encara de molt recorregut», ha precisat l’expresident blaugrana en un acte a l’hospital Sant Joan de Déu. «Cal crear les condicions adequades perquè segueixi i es trobi a gust i pugui durar uns quants anys més», ha recordat.

«Vull que Messi hi sigui el 2021, però em fa por que alguna decisió de la junta pugui comportar una decisió potser irreversible» (Laporta)

«Vull que Messi hi sigui el 2021, però em fa por que alguna decisió de la junta pugui comportar una decisió potser irreversible», ha indicat l’exdirigent, convençut que l’astre ha de ser cabdal en el nou projecte esportiu del club blaugrana.

Clima preelectoral

Notícies relacionades

Laporta tem que aquestes condicions no s’estan donant per part de la directiva de Bartomeu. «Tal com veig que s’està movent aquesta directiva no crec que vagin pel bon camí», ha indicat, a més de recordar que no «es treuen del cap l’obsessió per mirar de perjudicar la meva imatge».

I sobre la crisi digital viscuda en el club, que va provocar la dimissió de sis directius en la junta de Bartomeu, Laporta ho té clar: «Crec que ‘Barçagate’ està mal dit, és ‘Bartogate’». En aquest aspecte, l’expresident ha recordat que «cada vegada té més ganes de presentar-se a les eleccions del 2021», tot i que encara no ho té definit. «Si jo fos el Xavi, no tornaria amb aquesta junta».