música i futbol

El Barça homenatjarà les víctimes del coronavirus amb 'El cant dels ocells'

La melodia la van gravar la setmana passada al Camp Nou els músics del Liceu

marcosl52431490 barcelona  22 02 2020   deportes         el camp nou antes d200407163755

marcosl52431490 barcelona 22 02 2020 deportes el camp nou antes d200407163755 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El Barça rendirà un homenatge a les persones mortes a conseqüència de la pandèmia de Covid-19 amb la interpretació d’‘El cant dels ocells’, la tradicional melodia catalana immortalitzada per Pau Casals, a càrrec dels músics del Liceu. A través dels videomarcadors s’oferirà la imatge dels artistes interpretant la peça. Així mateix, els jugadors blaugranes, que portaran braçalets negres, guardaran juntament amb els del Leganés i els àrbitres un minut de silenci en record de les víctimes del coronavirus.

Notícies relacionades

Per motius de seguretat, ha explicat el Barça en una nota pública, els músics no seran físicament al Camp Nou. No obstant, els intèrprets van estar dijous passat a l’estadi i allà es va fer la gravació que es veurà i s’escoltarà abans de l’inici del partit. 

Mosaic a la grada

Així mateix, a l’estadi es podrà escoltar una versió del ‘Cant del Barça,’ l’himne oficial del club, cantat per fans blaugranes que han participat en una acció que han dut a terme conjuntament el FC Barcelona i la companyia de comunicacions Viber. Quant a la grada, a la primera lateral s’hi col·locarà un mosaic posant fundes a les butaques buides on es llegirà el lema ‘Aquí juguem tots’, que impulsa el club blaugrana.