ADMET CONTACTES

L'Inter avisa el Barça que només vendrà Lautaro per la clàusula de 111 milions

«És un dels nostres jugadors més importants i el Barça sap perfectament les nostres condicions», diu Ausilio, director esportiu del club italià

marcosl50197252 inter milan s lautaro martinez celebrates after scoring the 200527111637

marcosl50197252 inter milan s lautaro martinez celebrates after scoring the 200527111637 / Emilio Morenatti

1
Es llegeix en minuts

L’Inter de Milà ho té clar. Només deixarà marxar Lautaro Martínez, el davanter argentí, de 22 anys, si algun club paga la clàusula de rescissió fixada en 111 milions d’euros. «És una clàusula que expira els primers dies de juliol. És una clàusula exigent perquè té terminis i compromisos que han de mantenir-se molt precisos», ha indicat Piero Ausilio, director esportiu del club interista, en una entrevista amb Sky Sport Itàlia.

«És una de les nostres estrelles en el club i no podem oblidar que encara li queden tres anys de contracte. És un dels jugadors més importants i l’Inter no té cap intenció de vendre’l», ha recalcat l’executiu.

Diversos equips interessats

Notícies relacionades

«Molts equips han contactat sobre el tema Lautaro», ha revelat després Ausilio, que ha admès després, per primera vegada, l’interès oficial del Barça en el fitxatge del jove golejador argentí. «Entre ells, el més decidit i amb qui tenim una relació amigable i cordial és el Barcelona», ha admès el director esportiu de l’Inter.

Però les condicions per al conjunt blaugrana continuen sent les mateixes. «L’Inter no té intenció de vendre Lautaro», ha insistit Ausilio. «I el Barcelona coneix perfectament quines són les nostres condicions. Existeix, doncs, una clàusula». Al ser preguntat si el Barça hauria de pagar la integritat dels 111 milions, l’executiu ha respost: «Crec que he sigut bastant clar».