PROTOCOL DE LA LLIGA

Els jugadors del Barcelona comencen a passar els tests del coronarvirus

Sergi Roberto ha sigut el primer en tornar a la ciutat esportiva per sotmetre's a les anàlisis mèdiques que permetin reprendre els entrenaments

marcosl53331391 fc barcelona s marc andre ter stegen leaves ciutat esportiva200506100910

marcosl53331391 fc barcelona s marc andre ter stegen leaves ciutat esportiva200506100910 / ALBERT GEA

1
Es llegeix en minuts

Els jugadors del Barcelona han tornat a aparèixer per la ciutat esportiva de Sant Joan Despí per primera vegada des del 13 de març. La reobertura del centre d’entrenament blaugrana es deu a l’inici dels tests mèdics que es faran als futbolistes blaugrana per detectar l’existència o no del coronavirus perquè es pugui reiniciar la Lliga el pròxim mes de juny.

Notícies relacionades

Sergi Roberto ha sigut el primer dels jugadors citats per sotmetre’s a l’anàlisi. A continuació han anat apareixent Ivan Rakitic, Clément Lenglet, Marc-André ter Stegen... i així fins a tota la plantilla. Les instruccions eren que portessin la mascareta posada (alguns l’hi tenien ja al cotxe) i guants.

Els metges faran tests PCR i anàlisi de sang no només als jugadors, sinó també als tècnics i al personal auxiliar que envoltarà la plantilla durant els pròxims 15 dies, al terme dels quals hi haurà una segona tanda de tests que doni inici a una altra fase: els entrenaments de grup reduïts.