ACTIVITAT IMMINENT

De Jong torna a Barcelona per reprendre els entrenaments

El centrecampista holandès va passar el confinament al seu país i era l'únic, juntament amb Braithwaite, que havia marxat lluny de la ciutat

jdomenech49934416 barcelona  19 09 2019     entrevista con el  centrocampista 200504171050

jdomenech49934416 barcelona 19 09 2019 entrevista con el centrocampista 200504171050

1
Es llegeix en minuts

Frenkie de Jong ha tornat a Barcelona, cosa que suggereix l’imminent reinici dels entrenaments a la ciutat esportiva blaugrana. El centrecampista holandès era un dels pocs integrants de la plantilla barcelonista que havia passat el confinament fora de la ciutat. En realitat, van ser dos: Martin Braithwaite, que s’allotjava en un hotel, va tornar a Madrid (va fitxar procedent del Leganés) ja que també havia nascut el seu quart fill. 

Notícies relacionades

El club ha convocat els dos jugadors (tota la plantilla) perquè se sotmeti als controls mèdics que es faran aquesta setmana com a requisit previ i imprescindible per reprendre els entrenaments des que el 13 de març es clausurés l’activitat. De Jong va viatjar llavors a Holanda amb la seva parella, on ha passat el confinament i ha seguit el pla de treball prescrit pels preparadors físics.

Ara, a partir d’aquesta setmana, es retrobarà amb els seus companys, però a distància, a causa del protocol estricte ordenat per La Liga. La reobertura del campionat, en el millor dels casos, està prevista entre mitjans i finals de juny, i a porta tancada.