EX DEL BARÇA

Ronald Koeman, ingressat a l'hospital per un problema de cor

El seleccionador neerlandès, de 57 anys, està estable en mans dels metges

45962985 59

45962985 59 / JOHN MACDOUGALL (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El seleccionador nacional dels Països Baixos, Ronald Koeman, va ser traslladat en ambulància a un hospital d’Amsterdam per un problema cardíac, va informar aquest diumenge el diari neerlandès ‘De Telegraaf’, citant fonts familiars. 

El tècnic, de 57 anys, va ser sotmès a un cateterisme i està estable gràcies a la ràpida intervenció del personal mèdic, segons va informar la mateixa dona del jugador, Bartina, al mateix diari. Els metges li van trobar dues venes tapades, però la intervenció mèdica d’urgència va aconseguir reparar-les amb èxit i l’estat de l’exjugador és satisfactori.

Segons informa Lluís Canut Catalunya RàdioKoeman s’ha començat a trobar malament mentre feia una sortida amb bici amb la seva dona. Ràpidament, aquesta ha trucat a urgències i una ambulància ha anat ràpidament per traslladar-lo a l’hospital.

Notícies relacionades

Koeman exerceix el càrrec de seleccionador holandès des de fa dos anys i ha aconseguit la classificació del seu equip per a l’Eurocopa 2020, que s’ha ajornat fins a l’any que ve a causa de la pandèmia de coronavirus.

L’antic internacional holandès que va portar el FC Barcelona a guanyar la seva primera Copa d’Europa a Wembley, el 1992, amb un llançament de falta directa, i també va aconseguir la Copa d’Europa amb el seu primer club, el PSV Eindhoven, va continuar la seva carrera a l’Everton, abans d’assumir la banqueta de la selecció.