UN PRIMERA ESPASA DE LA FICCIÓ

El Barça fitxa Albert Espinosa per fer una sèrie sobre La Masia

«Sempre vaig tenir el somni de fitxar pel Barcelona i ja ho he aconseguit», afirma el polifacètic autor

espinosa barca

espinosa barca

1
Es llegeix en minuts

Albert Espinosa, escriptor, guionista i articulista d’aquest diari, entre altres facetes, ha fitxat aquest divendres pel FC Barcelona per treballar en una sèrie de ficció anomenada ‘La Masia’, va informar el club blaugrana a través del directiu Dídac Lee.

Espinosa (Barcelona, 1973) és enginyer industrial de formació, però les lletres han sigut les que finalment s’han imposat en la seva trajectòria professional, en una vida plena de sobresalts a causa de múltiples malalties que el van portar a inspirar-se per escriure el guió de la sèrie d’èxit ‘Polseres vermelles’, que explica part de la seva joventut en un hospital.

Somni complert

Ara, el Barça l’ha contractat per ficcionar la vida de La Masia, el centre de rendiment dels jugadors joves del FC Barcelona. La sèrie ‘La Masia’ és una aposta que fa el Barça per a la producció de continguts ‘premium’, en el marc de la seva estratègia digital.

«Sempre vaig tenir el somni de fitxar pel Barcelona i ja ho he aconseguit», assenyala a Efe un emocionat Espinosa, en unes declaracions fetes des del seu domicili, en una de les illes de cases adjacents al Camp Nou, des d’on el pot veure diàriament i escoltar-ne el soroll mentre escric».

Notícies relacionades

«Estic escrivint una sèrie inspirada en La Masia del Barça, que serà emocionant i tendra. He estat investigant La Masia durant dos mesos, parlant amb tothom. Si la sèrie ‘Polseres vermelles’ tractava de nens que no volien perdre les cames, a ‘La Masia’ es tracta de nens que les necessiten per arribar al Camp Nou», va dir el polifacètic Espinosa. El rodatge està previst que comenci l’estiu del 2021.

El primer de molts

Per la seva banda, el directiu Dídac Lee va anunciar la contractació d’Espinosa i va explicar que aquesta producció de Barça Studios «és el primer de molts projectes que anunciarem ben aviat». «Hem comptat amb un professional altament contrastat i un culer que coneix la nostra filosofia. La persona perfecta per plasmar els nostres valors. La Masia neix a Barcelona però té una vocació global, amb històries humanes sobre la superació, l’esforç i el treball en equip, que estem segurs que agradarà a una audiència molt gran a tot el món», va assenyalar el directiu del Barça.