Barça i Espanyol es mobilitzen amb els socis més veterans

zentauroepp53044346 bar a i creu roja col laboren per donar suport domiciliari a200406173322

zentauroepp53044346 bar a i creu roja col laboren per donar suport domiciliari a200406173322

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

En temps de coronavirus el FC Barcelona i el RCD Espanyol mostren solidaritat amb els socis més veterans. Els dos clubs han activat un operatiu per als avis confinats a casa. Els blaugrana, a través de la Creu Roja. Els periquitos, amb el recolzament de les penyes.

El FC Barcelona, en col·laboració amb Creu Roja Catalunya, va llançar ahir una campanya d’atenció domiciliària per cobrir les necessitats bàsiques dels seus socis de més de 80 anys, que superen els 9.000, sumant els senadors blaugrana, afectats per la crisi del coronavirus. A través d’aquesta iniciativa, el club podrà oferir assistència a casa a tots els socis de més edat que ho sol·licitin o que cregui convenient.

La campanya, que servirà per portar aliments a casa a aquestes persones, entre altres prestacions, completa el programa ‘T’acompanyem a casa’, que va començar la setmana passada amb la posada en contacte amb més de 4.000 socis per fer un seguiment de la seva salut i estat d’ànim.

Creu Roja suma una nova iniciativa solidària per frenar els efectes de la crisi del coronavirus, durant la qual ha distribuït 53.000 quilos d’aliments i medicines a persones de risc en més de 150 municipis catalanes.

L’entusiasme de l’Espanyol

El vicepresident del RCD Espanyol, Carlos García Pont, ha celebrat que l’aficionat blanc-i-blau estigui «donant exemple» de com ser solidari i ajudar a combatre la pandèmia del coronavirus, amb diferents iniciatives sorgides des de l’entorn de l’entitat. «Estic convençut que els periquitos en aquests moments estem donant exemple a la societat, estem donant exemple per les iniciatives que han emprès la gent de la Curva RCDE, la Penya Juvenil Espanyolista 1991 o periquitos a títol individual,» va destacar en declaracions facilitades pel club.

«Els periquitos sabem patir, lluitar i treballar amb ambició per aconseguir tots els objectius. És per això que la societat no pot prescindir de nosaltres, crec que som nosaltres els que aconseguirem que aquesta societat no sigui igual que abans, sinó millor després d’aquesta pandèmia», va afegir sobre això.

Notícies relacionades

A casa seva, davant d’una imatge del RCDE Stadium, García Pont va recordar als aficionats blanc-i-blaus que tenen un «sentiment» que els uneix. «Aquesta força d’un sentiment, que ens recorda els valors de l’Espanyol: humilitat, treball, ambició, que tan bé representava Dani Jarque», va dir recordant el capità, mort l’agost del 2009.

Diumenge passat, el jugador del primer equip David López va trucar al soci número u donant-li ànims davant de la complicada situació.