31 maig 2020

Anar al contingut

ACTITUD UNÀNIME

Tota la plantilla de bàsquet s'adhereix a l'erto del Barça pel coronavirus

El club emet un comunicat agraint la decisió de jugadors i tècnics d'acceptar la rebaixa salarial del 70%

El Periódico

Tota la plantilla de bàsquet s'adhereix a l'erto del Barça pel coronavirus

Quique Garcia

Tot just han passat 32 hores. Dilluns, el Barça informava que «la majoria de jugadors» de la secció de bàsquet acceptaven l’erto (expedient de regulació temporal d’ocupació) pel qual es reduïen el 70% el seu salari mentre segueixi en vigència el decret d’estat d’alarma. Un dia més tard, el club anunciava en un comunicat que «la totalitat de la plantilla del primer equip de bàsquet s’ha adherit i comparteix la rebaixa salarial que afectarà a tots els professionals esportius del club».

D’aquesta manera, i després de les reticències inicials, que van provocar queixes de jugadors a través de les xarxes socials, la secció de bàsquet, segons recorda el Barça, ha volgut «mostrar el seu compromís amb el club i amb la situació de pandèmia global, a causa del Covid-19».

Ara, la directiva de Bartomeu ja podrà presentar l’erto que afectarà no només els esportistes sinó també el personal no esportiu del club. «El FC Barcelona vol agrair la implicació i comprensió dels professionals del primer equip davant d’aquesta crisi sanitària», ha informat en aquest comunicat per intentar acabar amb la polèmica dels últims dies.