EL COVID-19

Messi: «És el moment de ser responsable i quedar-se a casa»

«Cal seguir les indicacions tant de les organitzacions sanitàries com de les autoritats públiques», reclama l'astre davant el coronavirus

«La salut ha de ser sempre el primer, és un moment excepcional, són dies complicats per a tothom», afirma

captura

captura

1
Es llegeix en minuts

Leo Messi ha volgut enviar un missatge de recolzament i, alhora, de responsabilitat davant l’expansió de la pandèmia del coronavirus. «Són dies complicats per a tothom», ha començat l’astre argentí en el seu compte oficial d’Instagram, acompanyat d’una imatge molt familiar a casa seva, a Castelldefels, al costat de Thiago i Mateo, els seus dos fills grans. «És el moment de ser responsable i quedar-se a casa, a més és perfecte per disfrutar del temps amb els teus que no sempre pots tenir», ha precisat Messi.

«Vivim preocupats pel que està passant i volem ajudar posant-nos al lloc de qui pitjor ho està passant, o bé perquè els ha afectat directament a ells o als seus familiars i amics, o perquè estan treballant en primera línia per combatre’l als hospitals i centres de salut», ha indicat després el capità del Barça. «Vull enviar-los molta força a tots», ha afegit en un rotund missatge de recolzament als que estan en la primera línia per combatre aquesta malaltia.

«La salut ha de ser sempre la prioritat. És un moment excepcional i cal seguir les indicacions tant de les organitzacions sanitàries com de les autoritats públiques. Només així el podrem combatre de manera efectiva», ha indicat Messi, que ha expressat el desig que aviat s’acabi tot això. «Tant de bo aconseguim capgirar aquesta situació com més aviat millor».

Notícies relacionades

I el capità del Barça i de la selecció argentina va acabar després el seu missatge amb l’etiqueta que omple les xarxes socials, tant en castellà com en anglès: »#QuedateEnCasa #StayAtHome»