Entrevista amb 'Sport'

Braithwaite: «Aquí em sento com a casa»

El nou fitxatge del Barça assegura que ha arribat al club en el seu millor moment i que és a l'equip per quedar-se

zentauroepp52655227 braithwaite200306113149

zentauroepp52655227 braithwaite200306113149 / Valenti Enrich

1
Es llegeix en minuts

Martin Braithwaite, el nou fitxatge blaugrana, s’ha sincerat en una entrevista amb ‘Sport’ i ha expressat tot el que sent amb la seva arribada a l’equip i els principals objectius que té per als pròxims deu anys. El davanter danès afirma que ha arribat al club en un moment meravellós i que és aquí per quedar-se.

Braithwaite, que mai esperava arribar a un dels equips més exitosos del món, va passar del Leganés al Barça sense ser-ne conscient. Quan menys ho esperava, estava agafant un vol a Barcelona amb la seva dona i els seus fills, una cosa que el jugador no podia acabar de creure. Al davanter li va costar assimilar el gran interès per part del club blaugrana, i va preferir guardar silenci davant els seus familiars fins que estigués segur que la situació era real. 

«No l’hi vaig explicar a ningú. Era feliç, però no volia demostrar gaire les meves emocions si no n’estava segur al cent per cent», va declarar en l’entrevista. 

Respecte al terreny de joc, Braithwaite té una posició molt clara. Ell és una persona ambiciosa que confia molt en la seva persona, però no per això vol exigir sobre la seva manera de jugar davant dels que fa tants anys que estan en un equip com és el Barcelona. «És més fàcil per a mi adaptar-me a ells que agafar la resta de jugadors i explicar-los com m’agrada jugar, va afirmar. 

La seva relació amb Setién

El davanter ha mostrat que té una bona relació amb l’entrenador i que és «molt maco». Segons va expressar, és una persona que parla amb ell però que no li posa cap pressió. «Vol que sigui jo mateix i que mostri les meves qualitats, senzillament». 

Notícies relacionades

Així mateix, Braithwaite es considera una persona exigent amb ell mateix, però per contra no té cap pressió de l’exterior

«He arribat en un moment meravellós i soc aquí per jugar al Barça molts anys», ha expressat amb una total seguretat. A més, creu que se sent com a casa perquè ha trobat gent ambiciosa com ell que sempre vol guanyar. «Per aconseguir una cosa gran has de tenir una mentalitat positiva, un bon ambient de treball i un grup unit. I tot això, el Barça ho té. Amb aquest equip tot és possible, som el Barcelona».