L'ENUIG DE L'AJUDANT

«No fa res del que s'ha de fer», va cridar Eder Sarabia en el clàssic

Les càmeres de Vamos van captar els reiterats retrets de l'ajudant de Setién al Bernabéu

zentauroepp52597879 deportes  setien sarabia200302195943

zentauroepp52597879 deportes setien sarabia200302195943

1
Es llegeix en minuts

Eder Sarabia és un tipus volcànic. A l’ajudant de Quique Setién el van caçar les càmeres de Vamos aquest diumenge al Bernabéu, mentre anava maleint les oportunitats perdudes. El segon entrenador del Barça va començar dient que «no és una passada a Busi, és una passada als interiors. Allà!». S’estava referint a una de les passades que va donar Ter Stegen.

No va ser això, no obstant, el seu principal motiu de queixa. Sarabia va començar a indignar-se amb l’oportunitat errada per Griezmann en la primera part, encara amb el 0-0 al marcador del Bernabéu. «Gol... Fes-lo Antoine; em cago en la meva puta mare», va arribar a exclamar el segon entrenador blaugrana, que després va ser molt més dur.

Notícies relacionades

Però un no se sabia llavors a qui es dirigia. Però el crit va sortir des del fons de la banqueta blaugrana al Bernabéu. «No fa res del que s’ha de fer», va afirmar Sarabia, tot i que es desconeix a quin futbolista es referia. «De sobte, comença a jugar i tirar quan ha de jugar la pilota. Me cago en Déu».

«No podem tenir la línia defensiva posada tan enrere» (Sarabia)

L’anàlisi de l’ajudant de Setién va ser llavors molt més tàctica. «No podem tenir la línia defensiva ficada tan enrere perquè ens estiren i després ve Benzema, rep, i ens creen molta superioritat», li anava explicant el seu cap. Tots dos estaven asseguts a la banqueta. Setién, amb les mans a les butxaques, i Sarabia, dirigint-se a ell de manera molt expressiva. «Hem de reduir molt més l’espai».