EL DEBUTANT

Braithwaite: «No em rentaré la roba després d'abraçar Messi»

El davanter danès exposa la seva emoció després d'haver debutat amb el Barça amb dos passades de gol

jdomenech52426889 barcelona s new signing martin braithwaite  right  controls 200222190739

jdomenech52426889 barcelona s new signing martin braithwaite right controls 200222190739 / Joan Monfort

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Martin Braithwaite s’entrenava amb el Leganés dimecres i ha debutat amb el Barça dissabte de la mateixa setmana. Un canvi abismal, difícil de pair. Tot i que sigui per bé. «No em rentaré la samarreta després d’abraçar Messi», va confessar amb l’emoció que traslluïa la frase. 

Va abraçar Messi perquè, quan va entrar el camp, el minut 71, el Barça guanyava per 3-0. En aquells 20 minuts finals, el seu nou equip va marcar dos gols més. En els dos va intervenir ell. I un el va anotar Messi. Per això l’abraçada, i el valor incalculable que va adquirir la samarreta, més la satisfacció d’haver rebut la felicitació del capità. «És un gran tio, ha fet que em senti molt còmode», va subratllar. 

Notícies relacionades

El debut hauria sigut immillorable amb un golet. Ja el veurem. És prioritari entrar amb bon peu a la casa. Una casa molt gran, que no fa molt semblava inabastable. Braithwaite se sent «molt orgullós d’haver arribat, als 28, a un estadi «en el qual somiava jugar quan era un nen i mirava futbol per televisió».

«Creia que podia passar, però no esperava que passés. Ho he aconseguit gràcies al treball, i soc molt feliç», va explicar després de la trobada. Tan feliç era, que es va permetre bromejar: «No és tan difícil realitzar una assistència a Messi. Només li has de donar la pilota i ell ja marcarà», va dir el danès a la cadena Bein Sports.

Temes:

SD Eibar Futbol