nova preocupació

Dembélé abandona l'entrenament per unes molèsties

El club resta importància al nou episodi del davanter francès

zentauroepp50280795 soccer football   la liga santander   fc barcelona v sevilla191105175403

zentauroepp50280795 soccer football la liga santander fc barcelona v sevilla191105175403 / ALBERT GEA

1
Es llegeix en minuts

Ousmane Dembélé ha abandonat aquest dilluns l’entrenament del Barça a la Ciutat Esportiva i això ha provocat que, immediatament, s’hagin encès totes les alarmes, tot i que el club, a través dels serveis mèdics, ha volgut transmetre tranquil·litat i descartar qualsevol nova lesió del jugador francès.

«Durant l’entrenament d’aquest dilluns Dembélé ha notat unes molèsties a la cama dreta com a conseqüència de la fatiga muscular. El futbolista prosseguirà amb el seu treball de recuperació», ha comunicat el club a través del servei de premsa citant fonts mediques del Barça.

Lesionat al novembre

Notícies relacionades

La intenció inicial de Quiqué Setién, tècnic blaugrana, és tenir a punt Dembélé per al partit d’aquest diumenge a les 21.00 hores al Benito Villamarín de Sevilla contra el Betis, a fi que el davanter francès vagi agafant to de cara a la cita de Champions davant el Nàpols.

El jugador es va incorporar als entrenaments diumenge passat, després de l’ensopegada del seu equip a Mestalla. L’última lesió de Dembélé es va produir a finals de novembre en el partit de la Lliga de Campions Barça-Borussia Dortmund, quan va patir una lesió al bíceps femoral de la cama dreta.