baixa blaugrana

Les proves mèdiques confirmen l'esquinç de Neto

El Barça no ha precisat el temps de recuperació que necessitarà el porter suplent de la plantilla

GRAFCAT072. SANT JOAN DESPÍ (BARCELONA), 21/01/2020.- El portero brasileño del FC Barcelona, Norberto Murara Neto, en la ciudad deportiva Joan Gamper durante el entrenamiento en el que el equipo azulgrana prepara su partido de Copa del Rey que mañana disputarán ante el Eivissa. EFE/Alejandro García.

GRAFCAT072. SANT JOAN DESPÍ (BARCELONA), 21/01/2020.- El portero brasileño del FC Barcelona, Norberto Murara Neto, en la ciudad deportiva Joan Gamper durante el entrenamiento en el que el equipo azulgrana prepara su partido de Copa del Rey que mañana disputarán ante el Eivissa. EFE/Alejandro García. / Alejandro Garcia (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El porter brasiler del Barça, Roberto Murara ‘Neto’, s’ha sotmès aquest dijous a proves mèdiques que han confirmat que pateix un esquinç al turmell esquerre, tot i que el club encara no ha precisat quan temps estarà de baixa. Neto es va lesionar durant el partit de setzens de final de la Copa del Rei que els blaugrana van disputar aquest dimecres a Eivissa (1-2), tot i que finalment va completar els noranta minuts.

El suplent de Marc-André ter Stegen va ser la gran absència de l’entrenament d’aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, que va comptar, a més d’amb els disponibles del primer equip, amb la participació dels jugadors del Barça B Iñaki Peña, Juan Brandáriz ‘Chumi’, Riqui Puig, Carlos Pérez, Ansu Fati i Abel Ruiz.