ES BUSCA '9'

Suárez estarà 4 mesos de baixa

El davanter es perd el tram clau de la temporada després de ser intervingut de la «lesió al menisc extern del genoll dret»

El club medita ara la necessitat de fitxar un golejador per encarar el retorn a la Lliga i els vuitens de la Champions

marcosl50280330 soccer football   la liga santander   fc barcelona v sevilla191006231630

marcosl50280330 soccer football la liga santander fc barcelona v sevilla191006231630 / ALBERT GEA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Luis Suárez s’acomiada pràcticament de la fase decisiva de la temporada. El Barça ha anunciat que el davanter uruguaià «estarà quatre mesos de baixa» després de ser intervingut el matí d’aquest diumenge pel doctor Ramon Cugat. Això complica encara més la situació per a l’atac del Barcelona ja que Dembélé es continua recuperant a Doha.

Notícies relacionades

El club ha revelat que Cugat ha solucionat aquestes molèsties al menisc extern del genoll dret «realitzant una sutura». El Barça medita ara si fitxa un davanter per suplir la importantíssima absència de l’uruguaià, que havia marcat 14 gols en els 23 partits que havia disputat aquesta temporada.

Només 4 davanters

De moment, Valverde, a l’espera també del seu futur, només té Messi i Griezmann com a davanters al costat dels dos joves del filial: Ansu Fati i Carles Pérez. La direcció esportiva ha de rastrejar el mercat per reforçar l’atac. Lautaro Martínez, el prometedor golejador de l’Inter, té una clàusula de 111 milions d’euros. A la Lliga espanyola ha sorprès el rendiment de l’argentí Chimmy Ávila, el jugador de l’Osasuna, que ha marcat 10 gols. La seva clàusula és de 25 milions d’euros.