29 set 2020

Anar al contingut

LES REACCIONS

Valverde: «¿El meu futur? Quan es perd sempre hi ha una inestabilitat permanent»

«Jo em dedico a les meves coses», es limita a dir el tècnic després de l'estrepitosa caiguda davant de l'Atlètic de Madrid

Albert Guasch

Valverde: «¿El meu futur? Quan es perd sempre hi ha una inestabilitat permanent»

SERGIO PEREZ

Després de perdre amb l’Atlètic de Madrid un partit que el Barça tenia guanyat, li van preguntar a Ernesto Valverde si se sentia amb força per continuar en el seu càrrec. Però el tècnic blaugrana va esquivar aquest assumpte. I no va contestar. Després, al ser qüestionat de nou, l’entrenador blaugrana va utilitzar la diplomàcia per eludir analitzar la seva continuïtat. «¿El meu futur? Els entrenadors ens movem sempre amb la idea de treballar i donar-ho tot en cada partit», ha declarat Valverde. «Sabem com és el futbol i que hi ha sempre una sensació d’inestabilitat permanent», ha afegit.

Inestable queda Valverde perquè en un dels millors partits del seu equip en aquesta temporada va acabar sent eliminat per l’Atlètic en 10 minuts finals cruels. Plens, això sí, d’errors. «Al perdre se’n parlarà, d’això, però jo em dedico a les meves coses», ha admès l’entrenador del Barça.

«El 2-2 ens ha agafat malparats» (Valverde) 

«Ha sigut un partit que hem dominat clarament. Semblava que ho teníem a la mà i l’Atleti, amb un parell de jugades, ens ha remuntat. ¿Què ha passat?», es va preguntar a si mateix el mateix Valverde. «En el 2-2 no vam saber parar el joc perquè hi va haver una sacada de banda ràpida i ens van acabar desbordant per dins. El gol de l’empat ens ha agafat malparats», ha dit el tècnic blaugrana.