EL BARÇA TORNA A LA FEINA

Primer, el derbi; després, Aràbia Saudita...

marcosl51529533 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva191229220614

marcosl51529533 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva191229220614 / A MIGUEL RUIZ

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Després d’una setmana de vacances, el Barça de Valverde va retornar aquest diumenge als entrenaments. No hi eren tots els jugadors de la plantilla, per raons ben diverses. Messi, Luis Suárez, Neto i Arturo Vidal, que ha provocat un incendi amb la seva denúncia per impagament de 2,4 milions d’euros al club, tenen permís per retornar el pròxim dos de gener, tot just 48 hores abans del derbi davant de l’Espanyol a Cornellà, el pròleg d’un atapeït calendari, que conté, a més, un títol en joc.

És la Supercopa d’Espanya, que es disputarà a l’Aràbia Saudita, amb la semifinal (dijous, 9 de gener) davant l’Atlètic de Madrid de Simeone. Un dia abans (dimecres, 8), el València i el Madrid lluitaran per una plaça a la final.

Amb Ansu Fati 

Ahir no hi eren Messi, Suárez i Neto, destinat a ser el porter de la Supercopa si al final Valverde no canvia d’idea, ni Arturo Vidal, però Ansu Fati sí que va començar a fer «una part de la feina amb el grup», com va informar el club blaugrana.

Notícies relacionades

El tècnic confia a recuperar el jove davanter per a aquest gener dur al qual s’enfronta, tenint en compte la «cruel»lesió muscular, una més, amb què va ser castigat Dembélé. Ansu Fati, castigat per diferents problemes físics, amb prou feines ha jugat set minuts els cinc últims partits de la primera fase del curs.

Minut de silenci per la mare de Sergi Roberto

Va aparèixer en el tram final del clàssic contra el Madrid. D’aquí la necessitat que té Valverde de poder comptar amb Ansu Fati, igual que amb Carles Pérez, l’altre davanter del planter que sí que es va entrenar ahir amb tota normalitat. En una sessió en la qual també va participar Iñaki Peña, porter del Barça B, però, en canvi, van ser baixa Sergi Roberto i Wagué.En el cas del centrecampista, el tècnic li va donar permís després de la mort dissabte passat de la seva mare María Rosa, per qui es va guardar un minut de silenci. El lateral senegalès, amb una conjuntivitis, no es va entrenar.