DENÚNCIA D'IMPAGAMENT CONTRA EL BARÇA

Arturo Vidal: «Si falten aquests diners és clar que em sembla injust»

El xilè reclama al club 2,4 milions d'euros per bonificacions no pagades, però el Barça discrepa d'aquesta petició

rozas51467061 barcelona s arturo vidal gestures during a spanish la liga s191226125301

rozas51467061 barcelona s arturo vidal gestures during a spanish la liga s191226125301 / Joan Monfort

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Arturo Vidal continua de vacances a Xile. No ha de tornar a Barcelona fins al 2 de gener, tot just 48 hores abans del retorn a la Lliga en el derbi de Cornellà contra l’Espanyol. Però abans d’anar-se’n al seu país per passar les festes nadalenques, el centrecampista va denunciar el Barcelona per impagament de 2,4 milions d’euros en concepte d’unes bonificacions per rendiment. Fet del qual discrepa obertament el club blaugrana perquè considera que ja va rebre la quantitat adequada, mentre que creu que Arturo Vidal està forçant la seva marxa del Camp Nou per poder acceptar l’oferta de l’Inter de Milà.

«L’encarregat d’això no soc jo. Per a això està el meu representant i el meu advocat», ha dit el xilè al seu país on va assistir al comiat de Rodolfo Madrid, actual entrenador del Rodelindo Román. «Ells s’encarreguen d’aquestes coses, dels premis», ha precisat el centrecampista. «¿Si em va semblar injust? Si falten aquests diners és clar que em sembla injust. Però és un tema aliè del que estem vivint ara, sisplau», ha remarcat en al·lusió a l’homenatge i per no haver de donar més explicacions.

El club afirma que no hi ha deute

Notícies relacionades

El Barça afirma que el jugador no s’havia queixat al final de la passada temporada quan va executar aquestes bonificacions i sí que ho ha fet, curiosament, ara, coincidint amb la imminent obertura del mercat hivernal. Però la denúncia d’Arturo Vidal davant la comissió mixta de la Lliga i de l’AFE (Associació de futbolistes espanyols) segueix en marxa.

El xilè demana aquestes bonificacions per arribar als vuitens i quarts de final de la Champions, a més de la prima per la conquista de la Lliga. Considera Arturo Vidal que va ser present en el 60% dels partits del Barça de la passada temporada, complint així els requisits pactats al seu contracte. El club recalca que per rebre aquests premis econòmics hauria d’haver disputat un mínim de 45 minuts cada partit, una cosa que no va passar a la temporada 2018/19.