HO ANUNCIA EL DIARI 'ABC'

Arturo Vidal denuncia el Barça per impagament de 2,4 milions d'euros

El xilè demana aquesta quantitat per bonificació de rendiment i el club discrepa i afirma que el deute ja està satisfet

marcosl51465587 barcelona   21 12 2019  deportes            arturo vidal cel191227161441

marcosl51465587 barcelona 21 12 2019 deportes arturo vidal cel191227161441 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Arturo Vidal ha denunciat el Barça per impagamentsegons ha revelat el diari ABC. El jugador xilè reclama 2,4 milions en concepte de bonificació que el club blaugrana no li ha abonat. Ha denunciat Arturo Vidal davant de la comissió mixta de la Lliga i de l’AFE (Associació de futbolistes espanyols) per aquest impagament que correspon a diversos variables firmats al seu contracte en funció del rendiment.

Notícies relacionades

El Barça sosté, segons la informació del diari, que no té per què abonar aquesta quantitat al considerar que el futbolista realitza una mala interpretació d’aquestes clàusules recollides al seu contracte. A inicis d’aquest mes de desembre, els advocats del xilè van presentar una demanda per impagament especificant cada un dels conceptes (dues bonificacions que corresponien per arribar a vuitens i quarts de la Champions) que contenien aquests 2,4 milions d’euros.

Pressió per forçar la sortida

El Barcelona discrepa i manté que no existeix cap deute amb Arturo Vidal, a més d’entendre aquesta denúncia com una manera de pressionar-lo davant de l’interès que tenen alguns clubs, l’Inter, sobretot, en contractar-lo aprofitant el mercat hivernal.

Temes:

Arturo Vidal