CESSIÓ DE 6 MESOS

Aleñá s'acosta al Betis

El club blaugrana negocia la sortida al mercat hivernal del centrecampista, que no entra en els plans de Valverde

marcosl51505577 fc barcelona   mallorca  foto  valenti enrich191226195425

marcosl51505577 fc barcelona mallorca foto valenti enrich191226195425 / VALENTI ENRICH

1
Es llegeix en minuts

Barça i Betis estan negociant la cessió de Carles Aleñá, el centrecampista que no entra en els plansd’Ernesto Valverde. El jugador, de 21 anys, aniria al club andalús fins a final de temporada, però sense que tingués cap opció de compra perquè el Barça el vol tenir controlat.

El Betis de Rubi ha sigut l’equip que més interès ha mostrat en emportar-se Aleñá aprofitant la pròxima obertura del mercat hivernal de fitxatges. Bordalás també volia a l’interior per reunir-lo al Getafe amb el seu amic Cucurella. El defensa està cedit des de l’inici de temporada i sí que té una opció de compra. 

Però a l’espera que es faci oficial l’operació, ha sigut el conjunt bètic el que reclutarà a partir de gener Aleñá, que ha tingut un paper en aquest Barça marginal, malgrat que va començar el curs de meravella per a ell.

Titular a San Mamés; tres mesos sense jugar

Valverde el va posar de titular al nou San Mamés, però en el descans el va substituir. Van ser els seus primers 45 minuts de la temporada. I també els últims perquè des del 16 d’agost no va tornar a jugar. Va estar tres mesos sense jugar ni un sol minut.

Peu de foto / AUTOR FOTO (FONT)

Notícies relacionades

Just quan es debatia sobre el seu futur, pendent d’aquesta cessió que encara no és oficial, va aparèixer davant del Mallorca (18 minuts) i la Reial Societat (17), sent, curiosament, titular davant de l’Alabès en l’últim xoc del 2019. Va jugar els 90 minuts i va rebre elogis deValverde.

Titular en el primer i últim xoc de la temporada, Aleñá sap que necessita minuts de qualitat a Primera, a més que és la peça més senzilla per alleugerir el sobresaturat centre del camp que té Valverde.