el repte del 2021

Laporta diu que «segurament» es presentarà a les eleccions del Barça

El millor del sextet, el 2-6 del Bernabéu i el gol d'Iniesta a Stamford Bridge

jdomenech30393834 gra335  barcelona  13 07 2015   el expresidente del fc barce170909172551

jdomenech30393834 gra335 barcelona 13 07 2015 el expresidente del fc barce170909172551 / Toni Garriga

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Joan Laporta afirma que segurament es presentarà a les pròximes eleccions del Barça el 2021. Laporta, durant una entrevista a RAC 1, també precisa que encara no veu cap candidat que el convenci, per tant considera que ell seria una bona opció. Els dos aspirants a succeir Josep Maria Bartomeu fins ara són els empresaris Víctor Font i Emili Rousaud.

A més, l’expresident del Barça explica que està preparant un «pla d’acció» per si es presenta a les eleccions. Laporta ja va ser candidat per a la presidència del Barça el 2015, però va perdre davant de Bartomeu.

La seva absència al Camp Nou en l’homenatge del sextet

Dissabte passat, el FC Barcelona va retre un petit homenatge a alguns jugadors i membres del club que van ser presents en la temporada del sextet. No obstant, Laporta, que en aquell moment era el president del club, no va ser-hi present. «Em va fer la sensació que al fer-se tan a correcuita no es faria la commemoració a la solemnitat d’aquesta efemèride que mereixia», ha respost Laporta al ser preguntat per les raons per les quals no va assistir al camp.

Notícies relacionades

Sobre el clàssic del 18-D, opina que no va ser el millor partit del Barça però que veu l’equip en bones condicions per guanyar totes les competicions. Un altre dels temes que s’han posat a sobre de la taula és la possibilitat que Piqué sigui en un futur president del Barça. «Està preparat per a aquest repte». 

Els millors moments 

El partit del 2-6 al Santiago Bernabéu del 2 de maig del 2009 és un dels moments dels quals guarda més bon record Laporta. «Va ser com un títol». El gold’Andrés Iniesta  a Stamford Bridge tres dies després també és un altre dels seus records del sextet. Laporta insisteix que el Barça ha de renovarMessi  costi el que costi. «S’han de fer els esforços que facin falta per renovar-lo; des del punt de vista esportiu, humà i econòmic».