el barça-madrid

Torra, sobre el Tsunami al clàssic: «La gent s'expressarà amb llibertat. A més, el Barça guanyarà»

El president ha insistit que té l'obligació de respectar «el dret a la protesta dels ciutadans»

torra y barca / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha insistit que s’ha de respectar el «dret de protesta» i ha pronosticat que aquest dimecres a la tarda els ciutadans es podran expressar «amb llibertat i tranquil·lament» als voltants del Camp Nou i que el FC Barcelona guanyarà el Reial Madrid. [Seguiu el Barcelona – Reial Madrid: Últimes notícies del partit en directe]

Notícies relacionades

En l’última sessió de control de l’any al Govern en el Parlament, la líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán, ha preguntat al president si, davant de l’«amenaça» de Tsunami Democràtic per «boicotejar el clàssic», quin «vestit» es posarà, si el «de president de la Generalitat o el de CDR». Torra, que aquesta nit serà a la llotja del Camp Nou per veure el partit, ha fet broma que portarà «el vestit del Barça».

El president català ha insistit que té l’obligació de respectar «el dret a la protesta dels ciutadans», però ha volgut calmar els qui auguren aldarulls. «El Barça sempre ha representat un espai on la gent s’ha expressat lliurement» i aquesta nit «s’expressarà amb llibertat, tranquil·lament, i gaudirem d’un gran partit de futbol», ha augurat Torra, que ha afegit: «A més, el Barça guanyarà».