Tensió a París

Messi i Ter Stegen deixen en evidència 'El Chiringuito de Jugones'

Les dues estrelles blaugrana es neguen a respondre les preguntes del periodista Edu Aguirre, amic personal de Cristiano Ronaldo

marcosl51187501 barcelona s soccer player lionel messi places his sixth gold191202220706

marcosl51187501 barcelona s soccer player lionel messi places his sixth gold191202220706 / Francois Mori

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La zona mixta de la gala de la cerimònia de la Pilota d’Or al teatre Chatelet de París estava atapeïda de periodistes de tot el món. Després de rebre el seu sisè trofeu que l’acredita com el millor jugador de l’any, a Leo Messi li va tocar atendre els mitjans de comunicació. No obstant, entre la multitud de periodistes hi havia Edu Aguirre, un reporter del programa ‘El Chiringuito de Jugones’ que és conegut per la seva amistat amb Cristiano Ronaldo.

L’argentí va atendre els diferents mitjans però va marxar de la zona mixta quan li tocava respondre a Aguirre, el qual li havia preguntat sense obtenir cap resposta sobre les paraules de Messi d’una suposada retirada en un futur no gaire llunyà durant el discurs de la Pilota d’Or. Messi, a l’escoltar les paraulesd’Aguirre, li va etzibar: «Espera que acabi», però finalment l’argentí se’n va anar de la catifa vermella sense respondre-li.

Notícies relacionades

També va tenir les seves diferències amb Ter Stegen. El reporter del programa presentat per Josep Pedrerol va tornar a voler treure declaracions a un jugador del Barça sobre la possible retirada de Messi. No obstant, l’alemany va marxar sense voler contestar-li, tot i que Aguirre el va agafar del braç perquè es quedés i li respongués. La reacció de Ter Stegen va ser dir-li: «¿Pots deixar-me, sisplau?».

Preguntes polèmiques

‘El Chiringuito de Jugones’ va estar a l’ull de l’huracà de l’ètica del periodisme per una pregunta d’un reporter del programa a Mirotic, al finalitzar el Reial Madrid-FC Barcelona d’Eurolliga. El periodista li va preguntar al jugador del Barça què li semblava que l’afició de l’equip blanc li digués «rata». Davant de la indignació del cap de premsa de l’equip blaugrana, el programa de Pedrerol sembla que està vetat al Barça per les seves contínues preguntes fora de lloc.