JORNADA 15 LLIGA SANTANDER

Atlètic de Madrid - FC Barcelona: horari i on veure'l

Els blaugrana jugaran al Wanda Metropolitano amb les baixes de Busquets, per sanció, i de Dembélé, per lesió

fc-barcelona-dortmund

fc-barcelona-dortmund

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Atlètic de Madrid - FC Barcelona es jugarà aquest diumenge 1 de desembre a les 21.00 hores a l’estadi Wanda Metropolitano. El partit servirà per mesurar les forces dels dos equips, que mostren signes d’irregularitat des que va començar la temporada.

L’equip deValverdearriba amb la baixes de Busquets, per sanció, i de Dembélé que es va lesionar per enèsima vegada en el partit de Champions contra el Borussia Dortmund. El Barça és l’actual líder de la lliga espanyola, tot i que està empatat a 28 punts amb el Reial Madrid.

Notícies relacionades

L’Atlètic, per la seva banda, arriben al partit després de perdre contra la Juventus en la Lliga de Campions i amb la necessitat de mostrar una bona imatge davant de la seva afició. Els de Simeone són quarts en la classificació.

On veure el partit

El partit entre l’Atlètic de Madrid i el FC Barcelona al Wanda Metropolitano es retransmetrà aquest diumenge 1 de desembre a través de Mitele Plus, Movistar Laliga, Movistar+ i Partidazo in Movistar LaLiga. EL PERIÓDICO realitzarà un seguiment en directe per la web instants abans del partit.