DECISIU DUEL AL CAMP NOU

FC Barcelona - Borussia Dortmund: Horari i on veure el partit de Champions d'avui a la TV

Els blaugranes confien a guanyar el conjunt alemany per segellar la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions com a primers de grup

fc-barcelona-dortmund

fc-barcelona-dortmund

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona - Borussia Dortmund es jugarà aquest dimecres, 27 de novembre, a les 21.00 hores al Camp Nou. L’equip entrenat per Ernesto Valverde està a una victòria d’aconseguir el pas als vuitens de final de la Champions League com a primer de grup. Per a això haurà de derrotar el Dortmund.

Els últims partits del Barça no acaben de convèncer quant a joc. L’últim partit de lliga contra el Leganés va ser un desastre futbolístic recompensat amb una victòria patètica (1-2).  Amb el partit de Champions tindran una prova de foc decisiva.

ElBorussia Dortmundés el segon classificat del grup amb 7 punts, i una victòria al Camp Nou el deixaria molt ben posicionat per als vuitens de final. Una derrota dificultaria les coses per als alemanys, ja quees jugarien l’accés a la següent ronda amb l’Inter de Milà.

On veure el partit

Notícies relacionades

El Barça - Borussia Dortmund es jugarà aquest dimecres, 27 de novembre, a les 21.00 hores al Camp Nou, i es televisarà a Movistar+ i Mitele Plus. 

EL PERIÓDICO realitzarà un seguiment en directe d’aquest decisiu partit de Champions des d’instants abans del xiulet inicial.