EL FRANCÈS ENCARA NO ENCAIXA

Griezmann és un cas

El davanter no va tenir cap pes en el partit malgrat que va jugar de fals nou a la primera meitat

L'exatlètic amb prou feines va fer dos xuts i només un a porteria abans de ser substituït per Luis Suárez

marcosl50826454 barcelona   09 11 2019   deportes        griezmann sustituid191110012231

marcosl50826454 barcelona 09 11 2019 deportes griezmann sustituid191110012231 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Acabat el partit quan i com va voler Messi li torna a tocar a Valverde gestionar el cas Griezmann. No hi ha manera que trobi el nus per desfer un assumpte tan complex. Davant el Celta va jugar en dues posicions. Va començar sent el nou, o el fals nou, del Barça i va acabar, com ja és habitual, a la banda esquerra quan el tècnic va col·locarDembélé al flanc dret després de ser substituït Ansu Fati. Va ser més d’una hora al camp, però no va deixar cap empremta. Tot just dos xuts, només un a porta quan Messi el va deixar sol davant el porter gallec. Però el francès va errar el tret.

Antoine Griezmannestà melancòlic. Trist. El seu futbol emet els mateixos senyals de frustració i desengany, com si ell mateix no es reconegués. Tens raons per desprendre aquest aire ‘acoutinhat’, mentre Valverde guanya temps per construir un equip sòlid i alegre. Fer-ho des del liderat de la Lliga li dona molta més calma, malgrat el nerviosisme que es va instal·lar a l’entorn la setmana passada.

El francès no es reconeix i està malencòlic, posseït per un aire ‘acoutinhat’

Notícies relacionades

Un nerviosisme mitigat pel dinar que el tècnic va tenir amb el president Josep Maria Bartomeu. «Estem preparant aquesta era post-Messi», va declarar el dirigent a l’agència AP. Va aprofitar abans, això sí, per recalcar que Valverde «és el tècnic ideal per liderar aquesta combinació de jugadors de certa edat que han tingut tant èxit amb la dels prometedors jugadors joves que tenim».

Mentre arriba elpost-Messi, el Barça fa bé de disfrutar de l’argentí. «Estàvem previnguts per no fer faltes a prop de l’àrea, però amb el seu dríbling ens obligava a fer-les», va dir Olaza. «El meu gol ha sigut anecdòtic, l’important era guanyar després d’haver punxat a la Lliga i de l’empat a la Champions. ¿Messi? Quan la pilota està tan a prop és un avantatge tenir el millor llançador de faltes del món. De mica en mica ha anat millorant moltíssim, és un avantatge molt gran», va admetre Busquets.